Παγιδευμένοι – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά  του ΑΝΤ1 αναμένεται να συγκλονίσουν το κοινό, καθώς η Άννα υπερασπίζεται με αποφασιστικότητα τον Δημήτρη στη δίκη. Ο Δημήτρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν νέο εφιάλτη, καθώς ο Σταύρος εντοπίζεται νεκρός, προκαλώντας θλίψη σε όλους τους γύρω του. Στην εισαγγελία Πειραιά επιστρέφει ο Αντώνης Καρέλης, ενώ νέοι εισαγγελείς κάνουν την εμφάνισή τους.

Παγιδευμένοι – Κάνει τα πάντα για να βγάλει τον Δημήτρη απο την στενή

Καθώς ο Δημήτρης αναζητά τον δολοφόνο του Σταύρου, οι αρχές έχουν ήδη έναν ύποπτο στο στόχαστρό τους. Αναλαμβάνοντας την ανάκριση του, ο Δημήτρης θα αποσπάσει αποκαλύψεις που θα τον σοκάρουν. Ο ύποπτος αποκαλύπτει ότι ο στόχος του δεν ήταν ο Μαυρίδης, αλλά ο ίδιος. Εκείνος, χάνοντας τον έλεγχο, απειλεί να τον σκοτώσει, μέχρι που η Άννα και ο Ανδρέας επεμβαίνουν για να τον ηρεμήσουν. Ταυτόχρονα, ο Χατζής και ο Ιάσωνας δημιουργούν εμπόδια στον Δημήτρη. Μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Καρέλης καλεί τον Δημήτρη στο γραφείο του με σοκαριστικές ανακοινώσεις.

Υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας και διαφθορά, οι οποίες οδηγούν τον Δημήτρη στη φυλακή. Παρά τις προσπάθειές του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο Δημήτρης βρίσκεται ανίκανος να πείσει κανέναν για την αθωότητά του. Αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για παράνομες ενέργειες, η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Τώρα, αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, θα πρέπει να αποδείξουν την αθωότητά τους. Η εξέλιξη της υπόθεσης θα προβληθεί στις οθόνες σας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ