MasterChef trailer 12-2: Η τελική 24άδα είναι γεγονός!

MasterChef trailer 12/2: Οι 24 παίκτες του MasterChef 5 αποκαλύπτονται απόψε!

MasterChef trailer 12/2: Οι δοκιμασίες του bootcamp ολοκληρώνονται στο σημερινό επεισόδιο και όσοι κατάφεραν να πάρουν ένα εισιτήριο – λευκή ποδιά περνούν στο σπίτι του διαγωνισμού για να αρχίσει το κυρίως μέρος του ριάλιτι.

Σίγουρα, δε θα είναι εύκολο και τίποτα δε θα είναι το ίδιο με παλιά!

Με πολλή σκέψη αλλά και όρεξη να ολοκληρώσουν την τελική επιλογή των παικτών, που θα μπουν στο σπίτι, οι chef κριτές  Σωτήρης ΚοντιζάςΠάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περνάνε μια ακόμα ημέρα γεμάτη μαγειρική, στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευθεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef στο ριάλιτι του Star;

Δείτε το MasterChef trailer:

Το… αδιανόητο σχόλιο Κοντιζά για τον Κουτσόπουλο

Σε γέλια μέχρι δακρύων ξέσπασαν για ακόμα μία φορά οι κριτές. Η έκφραση που ήταν απόλυτα κυριολεκτική.

MasterChef 5: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κριτές ξεσπούν σε γέλια μέχρι δακρύων, με την έκφραση να είναι απόλυτα κυριολεκτική, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης περίμεναν υπομονετικά τους 13 διαγωνιζόμενους του bootcamp να τους παρουσιάσουν τα πιάτα τους στο επεισόδιο της Τετάρτης στο «MasterChef 5».

Ένα από τα πιάτα ήταν και της Μαργαρίτας, το οποίο και έλαβε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές για το στήσιμο. Ενώ όμως ο Πάνος Ιωαννίδης ετοιμαζόταν να δοκιμάσει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρατήρησε πως η παίκτρια τον περιεργαζόταν επίμονα. Όταν τη ρώτησε «τι έχει;», εκείνη του απάντησε πως της θυμίζει έντονα κάποιον. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πειράγματα από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Μαργαρίτα λοιπόν εξήγησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως της θυμίζει κάποιον γνωστό της. «Κάποιο ζώο ίσως;» σχολίασε αυθόρμητα ο Σωτήρης Κοντιζάς. Με μια μικρή καθυστέρηση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε: «Είπες κάποιο ζώο;», για να του απαντήσει καταφατικά ο Πάνος Ιωαννίδης, αδυνατώντας να συγκρατήσει το γέλιο του.