Η σημερινή ήταν η ημέρα των αθλητών και αθλητριών και των προπονητών της Εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton, η Ομοσπονδία έδωσε τη θετική της ενέργεια στα μέλη της ελληνικής, τα περισσότερα από τα οποία αναχωρούν αύριο για την Ιαπωνία.

Σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μάλιστα εκπροσώπησε και τον πρωθυπουργό της χώρας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Νίκος Χαλιορής, η πρόεδρος του ΣΕΟ Εύη Μωραϊτίδου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας και οι εκπρόσωποι των χορηγών του ΣΕΓΑΣ.

Παρόντες ήταν ακόμη πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων Θωμάς Μωραΐτης (Σύριζα), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (ΚΙΝΑΛ), Μανώλης Συντιχάκης (ΚΚΕ), Μαρία Αμπατζίδη (Μέρα 25), που μάλιστα απεύθυναν χαιρετισμό και έστειλαν τις ευχές για καλή επιτυχία στα μέλη της αποστολής.