Η σημερινή ήταν η ημέρα των αθλητών και αθλητριών και των προπονητών της Εθνικής ομάδας που θα εκπροσωπήν τη χ μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του .

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton, η έδωσε τη θετική της στα μέλη της ελληνικής, τα περισσότερα από τα οποία αύριο για την Ιαπωνία.

Σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης , ο οποίος μάλιστα εκπροσώπησε και τον πρωθυπουργό της χώρας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο περιφερειάρχης Αττικής Πατούλης, ο της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Νίκος Χαλιορής, η πρόεδρος του ΣΕΟ Εύη Μωραϊτίδου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας και οι εκπρόσωποι των χορηγών του ΣΕΓΑΣ.

Παρόντες ήταν ακόμη πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της , αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων Θωμάς Μωραΐτης (Σύριζα), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (ΚΙΝΑΛ), Μανώλης Συντιχάκης (ΚΚΕ), Μαρία Αμπατζίδη (Μέρα 25), που μάλιστα απεύθυναν χαιρετισμό και έστειλαν τις ευχές για καλή επιτυχία στα μέλη της αποστολής.