Η Παραλία – Η σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της, υποσχόμενη ακόμα πιο συναρπαστικές εξελίξεις. Το κοινό, που αγάπησε τις έντονες ιστορίες και τους πολυδιάστατους χαρακτήρες της πρώτης σεζόν, θα έχει την ευκαιρία να επανασυνδεθεί με τον κόσμο της Κρήτης του 1975.

Η Παραλία – 2η σεζόν με ηχηρά ονόματα

Η δεύτερη σεζόν μας μεταφέρει στην εποχή μετά τη χούντα, όπου η Ελλάδα αγωνίζεται να ξαναχτίσει τον εαυτό της. Στους βράχους των Ματάλων, χαρακτήρες νέοι και παλιοί αναζητούν την ταυτότητά τους σε έναν κόσμο που εξελίσσεται γρήγορα. Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από τη γερμανική Κατοχή αναδύεται ξανά, προκαλώντας σκιές στο παρόν και απαιτώντας εκδίκηση από όσους επέζησαν τότε. Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στη γη των προγόνων του σηματοδοτεί την αρχή ενός απαγορευμένου ερωτικού πάθους με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου).

Καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν την εξουσία, κάθε κίνησή τους θέτει νέες προκλήσεις και συγκρούσεις. Η σειρά φέρνει επίσης νέους χαρακτήρες που φέρνουν φρέσκο αέρα στην ιστορία, ενώ οι παλιοί ήρωες αντιμετωπίζουν νέες δοκιμασίες. Αυτή η νέα σεζόν είναι γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και απρόβλεπτες ανατροπές, προσφέροντας μια ωδή στην Κρήτη και στην ανθρώπινη ανθεκτικότητα. Το καστ περιλαμβάνει έμπειρους ηθοποιούς όπως οι Δημήτρης Μοθωναίος, Μαρία Ναυπλιώτου και Νικολάκης Ζεγκίνογλου, ενώ οι νέοι χαρακτήρες, όπως η Αφροδίτη Λιάντου και η Αλεξία Καλτσίκη, φέρνουν νέες δυναμικές στην ιστορία.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πόσα ακόμα μυστικά κρύβονται στα κύματα των Ματάλων, έτοιμα να ξεσπάσουν και να αλλάξουν τα πάντα;

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ