Η Παραλία – Η επιτυχημένη δραματική σειρά της ΕΡΤ1, «Η παραλία», επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων τον προσεχή Σεπτέμβριο και υπόσχεται νέες συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pythia.gr, μεταξύ άλλων θα δούμε να γεννιέται ένας μεγάλος απαγορευμένος έρωτας, ενώ η ιστορία μας μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, όπου η Χούντα έχει αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι της.

Η Παραλία – Όλα όσα θα δούμε στον 2ο κύκλο

Μετά από μια σεζόν γεμάτη μυστήριο και ανατροπές, η δραματική σειρά επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 με νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων. Η οικογένεια Αρχοντάκη έχει διαλυθεί λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που παρακολουθήσαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου. Οι αποκαλύψεις της Μαίρης στον Δημητρό, ότι ο Γράντος είναι γιος του και η ίδια κόρη της Βιολέτας, κατάφεραν να τον στρέψουν εναντίον της οικογένειάς του, κυρίως κατά της μητέρας του.

Ταυτόχρονα, ο Χάρης υποψιάστηκε τη Νικολίνα για τον θάνατο της Αντιγόνης, γεγονός που την οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας και τη μυστηριώδη εξαφάνισή της. Ο Διονύσης έμεινε μόνος στα Μάταλα, υποδεχόμενος τον αδελφό του που αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχθηκε αθώος για τον φόνο της Ρηνιώς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νέος κύκλος της σειράς μας μεταφέρει στο 1975, με την Κρήτη ακόμη επηρεασμένη από τη Χούντα. Οι ισορροπίες μεταξύ των ηρώων είναι τεταμένες και ένας μεγάλος, απαγορευμένος έρωτας ανθίζει ανάμεσα σε δύο νέους, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Κρήτης.

Πρωταγωνιστής του ειδυλλίου είναι ο Παύλος, ο οποίος επιστρέφει από την Ισπανία για να ενώσει τη διαλυμένη του οικογένεια. Παράλληλα, ο γιος του Διονύση ασχολείται με τις επιχειρήσεις Αρχοντάκη. Ο νεαρός θα γνωρίσει την πανέμορφη Ιφιγένεια, που καταφθάνει στην Κρήτη με την οικογένειά της. Ο Δημήτρης Κίτσος συνεχίζει τον ρόλο του Παύλου, ενώ η Αφροδίτη Λιάντου εντάσσεται στο καστ, υποδυόμενη τη γυναίκα που θα ερωτευτεί. Ο κεραυνοβόλος έρωτας τους είναι παράφορος και απαγορευμένος. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία, ενώ η Ιφιγένεια παλεύει να τη διατηρήσει, με τα συμφέροντά τους να συγκρούονται.

Ο έρωτάς τους μετατρέπεται σε πόλεμο και το αντίστροφο. Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας να στοιχειώσει το παρόν. Τα θύματα θυμούνται και αναζητούν εκδίκηση, ενώ οι κάτοικοι του χωριού παραμένουν επηρεασμένοι από τη Δικτατορία, παρόλο που η Δημοκρατία έχει αποκατασταθεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ