Η Παραλία – Νέα μυστικά που κρύβονται στα άδυτα των Ματάλων θα αποκαλυφθούν στα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1, ενώ μια παλιά βεντέτα θα ξαναζωντανέψει και μαζί της πολλές ίντριγκες, συγκινήσεις και νέοι έρωτες.

Η Παραλία – Μια παλιά βεντέτα παίρνει σάρκα και οστά

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς μας ταξιδεύει στην Κρήτη του 1975, εισάγοντας νέους ήρωες που συνυπάρχουν με τους ήδη αγαπημένους, υποσχόμενοι μια συναρπαστική ιστορία. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο το 1975, με το σκοτάδι της χούντας να αποτελεί παρελθόν και τη Δημοκρατία να παλεύει να εδραιωθεί στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους βράχους των Ματάλων, οι χαρακτήρες αναζητούν την ταυτότητά τους σε έναν επικίνδυνα εξελισσόμενο κόσμο.

Μια σκοτεινή ιστορία από τη γερμανική κατοχή επανεμφανίζεται, απειλώντας να θολώσει το παρόν. Παράλληλα, οι επιζήσαντες της περιόδου αυτής δεν έχουν ξεχάσει την επιθυμία της εκδίκησης. Το σενάριο προσφέρει ένα πλαίσιο γεμάτο ίντριγκες, συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις, αποτελώντας μια αποθέωση της Κρήτης, της φύσης ομορφιάς της και της δύναμης του απαγορευμένου έρωτα. Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική του γη σηματοδοτεί την έναρξη ενός απαγορευμένου, αλλά παράλληλα παράφορου έρωτα με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου).

Καθώς ο Παύλος επιδιώκει την εξουσία, η Ιφιγένεια παλεύει να τη διατηρήσει. Και οι δύο γνωρίζουν πως η επιτυχία του ενός σημαίνει την αποτυχία του άλλου. Οι παλιοί ήρωες, αποφασισμένοι να συνεχίσουν, προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που φέρνουν μεγάλη αναστάτωση στην παραλία των Ματάλων. Το σενάριο, εμπνευσμένο από την πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια, και το βιβλίο “Το κορίτσι με το σαλιγκάρι”, υπογράφεται από τον Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθετείται από τον Στέφανο Μπλάτσο.

Τα γυρίσματα προχωρούν γρήγορα για να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Στο δεύτερο κύκλο συνεχίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Μοθωναίος, Μαρία Ναυπλιώτου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Δημήτρης Κίτσος, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργος Νινιός, Μαίρη Μηνά, Νικόλας Παπαγιάννης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Γωγώ Καρτσάνα, Τάκης Σακελλαρίου, Μαρία Μπαγανά, Δημήτρης Ξανθόπουλος κ.ά.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ