Η Παραλία – Επεισόδιο 139, 140, 141, 142, 143, 144 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 139, 140, 141, 142, 143, 144

Η Παραλία – Επεισόδιο 139

Η Ελένη ζητάει επίμονα από τον νομάρχη να εκδιώξει ακόμα και με τη χρήση βίας τους χίπηδες και το κοινόβιό τους από τα Μάταλα. Η Λόρα με τη σειρά της, επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον Σήφη, εκείνος όμως φοβούμενος την εκδίκηση του Αρχοντάκη για την αποκάλυψη του δικτύου αρχαιοκαπηλίας, αποφεύγει την Λόρα και αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Η σύγκρουση ανάμεσα στο κοινόβιο και την Ελένη κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο και το χωριό μυρίζει μπαρούτι. Ταυτόχρονα στο Ηράκλειο, ο Δημητρός δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά την αποκάλυψη για τον Γράντο και η Μαίρη με τη σειρά της επιχειρώντας να τον συνεφέρει του αποκαλύπτει και αυτή το τραγικό παρελθόν της. Η Ελένη ζητάει επίμονα από τον νομάρχη να εκδιώξει ακόμα και με τη χρήση βίας τους χίπηδες και το κοινόβιό τους από τα Μάταλα. Η Λόρα με τη σειρά της, επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον Σήφη, εκείνος όμως φοβούμενος την εκδίκηση του Αρχοντάκη για την αποκάλυψη του δικτύου αρχαιοκαπηλίας, αποφεύγει την Λόρα και αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Η σύγκρουση ανάμεσα στο κοινόβιο και την Ελένη κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο και το χωριό μυρίζει μπαρούτι. Ταυτόχρονα στο Ηράκλειο, ο Δημητρός δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά την αποκάλυψη για τον Γράντο και η Μαίρη με τη σειρά της επιχειρώντας να τον συνεφέρει του αποκαλύπτει και αυτή το τραγικό παρελθόν της.

Η Παραλία – Επεισόδιο 140

Σε μια κηδεία, οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται συγκεντρωμένοι όλοι μαζί για τελευταία φορά αποδίδοντας φόρο τιμής σε ένα αγαπητό πρόσωπο της κοινότητας. Ο Παπά-Νικόλας τελεί το μυστήριο και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Γράντος, όμως, συνειδητοποιώντας την επιθυμία του θετού του πατέρα αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Αντίστοιχα ο Σήφης και ο Μαρκ επιβιβάζονται στο λεωφορείο για να φύγουν από τα Μάταλα αλλά μια ξαφνική συνάντηση με την Λόρα ίσως τους ανατρέψει τα σχέδια. Ταυτόχρονα, στο Ηράκλειο ο Δημητρός αποδέχεται το παρελθόν της Μαίρης και αναπτύσσει πατρικά συναισθήματα για την ψυχίατρό του.

Η Παραλία – Επεισόδιο 141

Ο Χάρης μετά την κηδεία του πατέρα αντιμετωπίζει την Νικολίνα ζητώντας της εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Εκείνη, αρνείται σχεδόν τα πάντα. Αργότερα, όταν ο Διονύσης ζητάει να μάθει το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Χάρη, η Νικολίνα σερβίρει στον εαυτό της ένα από τα δικά της μοιραία τσάγια. Ο Διονύσης αντικρύζοντας την μητέρα του ημιθανή την οδηγεί στο νοσοκομείο του Ηρακλείου επιχειρώντας να της σώσει την ζωή. Η Νικολίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και όταν ο Διονύσης απουσιάζει για λίγο από το νοσοκομείο και επιστρέφει βρίσκει το δωμάτιό της μητέρας του κενό με την ίδια να έχει εξαφανιστεί χωρίς να ξαναγυρίσει πίσω ποτέ. Ο Χάρης με την σειρά του πιστεύοντας πως ό,τι τον κρατούσε στα Μάταλα έχει τελειώσει, αποφασίζει να εγκαταλείψει και αυτός τον παράδεισό του. Ενώ οι χίπηδες ετοιμάζονται για την μεγάλη πορεία εναντίον της ανέγερσης του ξενοδοχείου η επιστροφή του Γράντου και τα στοιχεία που φέρνει για τον θάνατο της Ρηνιώς θα φέρουν τα πάνω κάτω για ακόμα μια φορά στο χωριό των Ματάλων.

Η Παραλία – Επεισόδιο 142

Οι πληροφορίες του Γράντου ενεργοποιούν τον θυμό τόσο του Διονύση όσο και του Σήφη οι οποίοι αναμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ένα γράμμα από τον άλλο κόσμο αλλάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς. Η διαδήλωση των χίπηδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά καταλήγει σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους χωριανούς και τα μέλη του κοινόβιου. Παράλληλα, ο Δημητρός απελευθερώνεται από το ψυχιατρείο και φτάνοντας στα Μάταλα διαπιστώνει πως το πατρικό του σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο καθώς η τύχη της μητέρας του αγνοείται.

Η Παραλία – Επεισόδιο 143

Η Παραλία – Επεισόδιο 144

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  145, 146, 147

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ