Ο κύβος ερρίφθη! Ή αλλιώς, η θέση κλείστηκε και είναι πλέον οριστικό ότι η Μπέττυ Μαγγίρα τη νέα σεζόν καλημερίζει τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς όπως φαίνεται την επόμενη σεζόν θα αναβιώσει και μία… καρμική κόντρα! Συγχρόνως, πολύκροτο «διαζύγιο» θα μας απασχολήσει πολύ το διάστημα καθώς οι δύο πλευρές, ο τηλεοπτικός σταθμός (OPEN) και η παρουσιάστρια (Κατερίνα Καινούργιου), θα βρεθούν αντιμέτωπες στο δρόμο της Δικαιοσύνης.

Κι ενώ όμως, η Κατερίνα Καινούργιου θα πάρει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA, το ΟΡΕΝ έκλεισε το πρόσωπο που θα καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητά του. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού συμφώνησε με τη Μπέττυ Μαγγίρα να είναι η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους που θα βγει στον αέρα στις αρχές της νέας σεζόν.

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο τελευταίο Your Face Sounds Familiar η Μπέττυ θα επιστρέψει μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για την καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή του ΟΡΕΝ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν στελέχη του ΟΡΕΝ δεν η καινούργια εκπομπή τους να… ακολουθήσει τη «» των πρωινών καθημερινών , σχολιάζοντας… και ανακυκλώνοντας… τα θέματα της σόου μπιζ αλλά να δώσουν… χαρά στους τηλεθεατές και για αυτό επέλεξαν τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Πάντως δεν είναι… υπερβολικό να πούμε ότι πρόκειται για… καρμική «κόντρα», αφού ανατρέχοντας στην «τηλεοπτική ιστορία» να σας θυμίσουμε πως οι δύο… απέναντι, δηλαδή η Μπέττυ Μαγγίρα και η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν μαζί στη μεσημεριανή εκπομπή «Όλα παίζουν» του ALPHA, μαζί με τον Γιώργο Λιανό και την Αλέκα Καμηλά.

Τότε η… συγκατοίκησή τους δεν χαρακτηριζόταν ως «η » οπότε τώρα θα έχουν έναν ακόμα λόγο να δώσουν… ό,τι καλύτερο … για να ξεπεράσουν η μία την άλλη… στην κόντρα της τηλεσης, βεβαίως βεβαίως…!