Τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά και η Έλενα Κρεμλίδου ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την αποχώρησή της από το Survivor, καθώς το σώμα της, όπως είπε, την πρόδωσε.

Η νεαρή παίκτρια που το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά και πέρασε αρκετό καιρό μέσα στο νοσοκομείο είδε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και έπειτα από συζητήσεις που είχε και με τους γιατρούς θεώρησε προτιμότερο να αποχωρήσει για να προφυλάξει τον εαυτό της.

Survivor νέα: Η μητέρα της Μαριπόζα αποκαλύπτει την πραγματική σχέση της με τον Τζέιμς

Το πρωί της Τρίτης η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε την πραγματική σχέση της κόρης της με τον Τζέιμς.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη μαζί της, με την παραγωγή μιλάμε και μου είπαν ότι σήμερα θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουμε μαζί της αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Ότι γνωρίζετε εσείς γνωρίζω και εγώ. Για την αποχώρηση το μάθαμε από την τηλεόραση, δεν μας είχαν ενημερώσει πριν. Μας παίρνανε και μας ενημερώνανε για την πορεία της υγείας της 1-2 τη μέρα. Μπήκε λόγω αδυναμίας στο νοσοκομείο, το ξέρω το παιδί μου… Σαν μαμά της δε πιστεύω ότι είχε τόσες αντοχές, με εξέπληξε και χαίρομαι για το παιδί μου που είχε τόση δύναμη. Όταν μας είπε ότι θα πάω στο Survivor κλαίγαμε, δε θέλαμε να πάει. Μου κακοφάνηκε που δεν την αγκάλιασαν όταν έφευγε. Είχε ανάγκη από επαφή, πήγε εκεί να παίξει, τον πρώτο μήνα πήγαινε στα αγωνίσματα και γέλαγε, τον δεύτερο μήνα άρχισε να πέφτει. Η Έλενα πήγε με αγνές προθέσεις οι άλλοι μάλλον όχι. Με τον Τζέιμς νομίζω είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους δεν ισχύει ότι είναι ζευγάρι… Είναι ένα χαρούμενο παιδί που αγωνίζεται μόνο από τα 18 του που έφυγε από το σπίτι… Πήγε με αγνές προθέσεις, ήταν φιλικό με όλους, είχε την ανάγκη να είναι κοντά με κάποιον, για μένα έδειξε ένα πολύ ωραίο ήθος, εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έδειξε» είπε η μητέρα της Έλενας Κρεμλίδου.