Στην εντυπωσιακή και δραματική σειρά εποχής “Έρωτας Φυγάς”, η οποία προβάλλεται πλέον στον ΑΝΤ1, οι θεατές θα βιώσουν έντονες συγ με τις δυναμικές εξελίξεις που επακολουθούν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Μετά τη μετακίνησή της από το ΟΡΕΝ στον ΑΝΤ1, η σειρά προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, με τους δημιουργούς να υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές με πάθη, αντιπαραθέσεις και δραματικές ανατροπές.

Η εξάνδρα και ο Μάρκος, τώρα ελεύθεροι, ξεκινούν μια νέα ζωή μαζί σε δικό τους σπίτι, όπου προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, η ζωή τους δεν εύκολη, καθώς η συγκατοίκησή τους προκαλεί κοινωνική κατακραυγή. Η συχνή επικοινωνία της Αλεξάνδρας με την κόρη της και η αλλαγή της στάσης της απντι στον Ιάσωνα οδοτούν τη ζήλια και τα ξεσπάσματα του Μάρκου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιάσωνας, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, μόνο εξαιτίας του χωρισμού του με την Αλεξάνδρα, και λόγω οικονομικής καταστροφής, με τον ίδιο να παλεύει να σώσει το Κιάρι, την ιδιοκτησία του, και να κρατήσει μια ελπίδα για την επιστροφή της Αλεξάνδρας.

Η Μαργέτα, αποφασισμένη να προστατεύσει τον Στέφανο, αντιμετωπίζει νέους εχθρούς κρατώντας κρυφές σημαντικές πληροφορίες. Αυτό πυροδοτεί τον Στέφανο να αναλάβει δράση με στόχο να εντοπίσει τον δοξο δολοφόνο της Μαργέτας και να εξουδετερώσει τους κινδύνους, ώστε να μπορέσουν να μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Ωστόσο, η άρνηση της Μαργέτας να αποκαλύψει τον δολοφόνο της οδηγεί τον Στέφανο σε ακόμα πιο επικίνδυνες περιπέτειες.