Στα επόμενα επεισόδια τ αγαπημένης ς «Σασμός» ο Αστέρης και ο Μαθιός επιδιώκουν να φέρουν και πάλι κοντά την Αργυρώ και τη Βασιλική. Ωστόσο, μια αποτυχημένη συνάντηση των δύο γυναικών αυξάνει την ανησυχία, με τη Βασιλική να αποχωρεί ενοχλημένη και την Αργυρώ να δείχνει θερή στην απόφαση της της να μη συγχωρήσει τον Μαθιό και θέλει να αποκαλύψει το έγκλημά του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Παράλληλα, ο Χρήστος εντείνει τις έρευνες και τις ανακρίσεις σχετικά με το φόνο του Στανή. Με τον Μαθιό να επιμένει ότι ο Βαγγέλης είναι ο ένοχος, ο Χρήστος καλεί τον Μανώλη στο γραφείο του, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Αργυρώ, από την πλευρά της, δεν διστάζει να φράσει την οργή της προς τον Μαθιό και τη Βασιλική, μεγαλώνοντας το χάσμα μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, αφού μαθαίνει από τον Μαθιό για τα σκοτεινά σχέδια της Εύας, σπεύδει να την προειδοποιήσει να μείνει μακριά από αυτούς, μια κίνηση που προκαλεί την περιέργεια της Βασιλικής και περιπλέκει την κατάσταση περισσότερο.

Εν μέσω της έντονης αναστάτωσης που επικρατεί στο σπίτι των Βρουλάκηδων εξαιτίας της ς του Αντρέα, η Μαρίνα πληροφορείται για το πρόσφατο γεγονός που προηγήθηκε, δηλαδή την της πραγματικής ταυτότητας του πατέρα του Αντρέα, και παθαίνει σοκ. Καταλαβαίνει πως η οικογένειά της κρύβει βαθιά και σκοτεινά μυστικά, τα οποία έχουν τραγικές συνέπειες, και αντιδρά έντονα προς την γιαγιά Ειρήνη για τη σιωπή της επί χρόνια.

Ταυτόχρονα, η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αντρέας έχει αίμα Σταματάκη, πράγμα που την σοκάρει και προσπαθεί να κατανοήσει τις συνέπειες αυτής της αποκάλυψης. Παράλληλα, ο Παύλος αντιμετωπίζει μια νέα απειλή, την οποία δεν να αποφύγει.