Η Μάγισσα – Η Μαρία Κίτσου θα παίξει διπλό ρόλο στην επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Την Ξένια Στασινού στο νέο έργο του ALPHA, “Να με λες μαμά”, και τη μάγισσα στο προϊστορικό πρίκουελ της σειράς “Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά” στον ΑΝΤ1.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά – Ο Ανατρεπτικός β κύκλος

Η εμφάνισή της στην τελευταία σκηνή της σειράς προκάλεσε ενθουσιασμό στο τηλεοπτικό κοινό, αναδεικνύοντας την ως πρωταγωνίστρια του επόμενου κύκλου επεισοδίων. Ως μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό από την εποχή που υποδύθηκε την Ελένη Σταμίρη στις “Άγριες μέλισσες”. Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Κίτσου είναι η μοναδική που έχει επιβεβαιωθεί για το καστ του δεύτερου κύκλου, οι άλλοι ρόλοι παραμένουν ανοιχτοί. Οι δημιουργοί, με επικεφαλής τη Μιράντα Ρωσταντή, εξακολουθούν να αναζητούν τους υπόλοιπους ηθοποιούς και τους ρόλους που θα αναλάβουν.

Το τραγούδι που ακούγαμε στο τρέιλερ της σειράς και που επαναλήφθηκε στο τελευταίο επεισόδιο έδωσε υποδείξεις για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας. «Χρυσάφι της ανατολής κι ασήμι του πελάγου, ζεστό φιλί ν’ αρματωθείς, κι απ’ το κακό φυτ λάγου. Εγώ θα υφάνω φυλαχτά, στου αλόγου σου τη χαίτη, πουλάκι μου άντρας σαν γενείς, τη μάνα πρόσεχε τη. Κοιμήσου μες στον κόρ φο μου, πανώριε απτέ μου, του Ταϋγέτου την κορφή την πιο αψηλή, να διαφεντεύεις για μου».

Έτσι ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς σε αρκετά μεγάλη ηλικία στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Στο νέο κεφάλαιο, η Μαρία Κίτσου συγκρούεται με τον αντίπαλό της, αφήνοντας σημάδια που διαρκούν πολλές γενιές.

Η εμφάνισή της στο τρέιλερ στον πύργο των Λασκαραίων αποκαλύπτει τη σχέση της με αυτή την οικογένεια, και οι νέοι κύκλοι επιφέρουν απαντήσεις σε πολλά ανεξιχνίαστα μυστήρια που παρέμειναν από το φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ