Ο Τζανής δ έκρυψε από την αρχή τη ζήλια του α τον Μάρκο και επιδιώκει να ανακτήσει ό,τι θεωρεί του ανήκει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΪ
Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα αποκαλυφθεί ότι ο τρέι είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, και, συνεπώς, ο νόμιμος της ς. Αυτός ο θεόρατος λόγος θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον πύργο. Πολλοί θα αντιταχθούν σε αυτήν την ανατροπή, αλλά ο Κανέλλος θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τον γιο του αγαπημένου του αδελφού. Παράλληλα, η ήδη τεταμένη σχέση του Αντρέι και του Μάρκου θα φτάσει στα άκρα, με τους δύο άνδρες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, αλλά και την καρδιά της Θεοφανώς.

Ο ΤΖΑΝΗΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
Ο Τζανής δεν έκρυψε από την αρχή τη ζήλια του για τον Μάρκο και επιδιώκει να ανακτήσει ό,τι θεωρεί ότι του ανήκει, ακόμα και την ίδια τη γυναίκα του. Βλέποντας ότι ο κλοιός στενεύει από τη Θεοφανώ και το ταλέντο της έγινε ευρέως γνωστό στη Μάνη, αποφασίζει να προβεί σε ενέργειες κατά του αδελφού του.

Και τι καλύτερο από το να παραδώσει τον Μάρκο στους εχθρούς του, προσφέροντας το κεφάλι της Θεοφανώς. Ο βασικός του στόχος είναι ένας: να αναγκάσει τον Μάρκο να παραιτηθεί από τη θέση του . Φυσικά, δεν προχωρά μόνος του σε αυτήν την ενέργεια, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, με την υποστήριξη της Δαμιανής.