Η Μάγισσα – Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Μάγισσα” με τίτλο “Φλεγόμενη καρδιά”, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Η σειρά φέρνει στο προσκήνιο την Μαρία Κίτσου ως πρωταγωνίστρια και συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η Μάγισσα – Οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τον 2ο κύκλο

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς, αποκάλυψε ότι ο Μελέτης Ηλίας θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της Μαρίας Κίτσου. Επιπλέον, η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εντάσσονται στο πρωταγωνιστικό καστ, καθώς και ο Γιώργος Παπαγεωργίου από τον “Έρωτα Φυγά” και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου από το “Μαύρο Ρόδο”. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει τη νέα σεζόν να επενδύσει σε σειρές με μεγάλη παρουσία κορυφαίων ηθοποιών, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας και της δημοτικότητας.

Ο δεύτερος κύκλος της “Μάγισσας” αναμένεται να προβληθεί με δύο επεισόδια την εβδομάδα, καθώς η προσοχή εστιάζεται στην ενδιαφέρουσα εξέλιξη των χαρακτήρων και στην επική ατμόσφαιρα της εποχής. Με τη Μαρία Κίτσου στο επίκεντρο και τον Λευτέρη Χαρίτο στη σκηνοθετική καρέκλα, η σειρά υπόσχεται μια πιο εντυπωσιακή και βαθιά αφήγηση, αναδεικνύοντας τη δράση και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση στο πλαίσιο μιας εποχής που επιστρέφει ζωντανά μπροστά στα μάτια του θεατή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ