Η Γερακίνα θολωμένη από οργή αποκεφαλί τον υποτακτικό της Κυπριανής

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Έρχονται σκηνές που θα μας σοκάρουν…Ο πόλεμος συνεχίζεται με καταστροφικά αποτελέσματα! Ένα πακέτο που περιέχει ένα κομμένο κεφάλι, θα φέρει μεγάλη αναταραχή και τρόμο σε πρωταγωνίστρια, της σειράς «Η Μάγισσα».

Η σκληρή και ατρόμητη Γερακίνα θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι είναι ικανή να ξε κάθε όριο! Σίγουρη ότι ο ς της γιος δεν αυτοκτόνησε, θα κάνει το αδύνατο δυνατό, για να ανακαλύψει ποιος του πήρε τη ζωή.

Καταβάθος ξέρει ότι η Κυπριανή φέρει την ευθύνη γι' αυτό και έτσι θα φροντίσει να την τιμωρήσει, δείχνοντας της ότι ο πόλεμος ανάμεσα τους τώρα μόλις αρχίζει! Σύμφωνα με το περιο Τηλέραμα, η Γερακίνα θα φτάσει στον πύργο του Σκλαβούνου. Σκοπός της είναι να πάρει πληροφορίες, από τους υποτακτικούς της Κυπριανής! Δυστυχώς, όμως δε θα τα καταφέρει..

Στον πύργο βρίσκει μόνο έναν από τους άντρες της Κυπριανής. Αν και να μάθει την φρικτή αλήθεια, δεν τα καταφέρνει, καθώς εκείνος παραμένει πιστός στην αφέντρα του…Οι σκηνές που ακολουθούν κόβουν την ανάσα. Η Γερακίνα θολώνει από την οργή της και τον σφάζει.

Ωστόσο, δεν περιορίζεται σ' αυτή την τρομακτική δολοφονία. οκεφαλίζει και στέλνει το κεφάλι του δέμα στην Κυπριανή, δείχνοντας της με αυτήν την ότι ο πόλεμος τώρα αρχίζει, στη σειρά «Η Μάγισσα».

Μόλις η Κυπριανή ανοίξει το πακέτο και βρεθεί αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα, θα παγώσει. Αναμένεται ότι αυτές οι θα σοκάρουν…Ποια θα είναι η επόμενη ενέργειά της; Οι δυο γυναίκες σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωπες…