Η Μάγισσα – Η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης φαίνεται πως θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στη σειρά “Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά”, μαζί με τη Μαρία Κίτσου και τον Μελέτη Ηλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάστινγκ για τους ρόλους του πρίκουελ συνεχίζεται, ενώ τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Η Μάγισσα – Αυτό είναι το βασικό καστ της σειράς

Οι δημιουργοί Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, επιθυμούν να διασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Η Μαρία Κίτσου και ο Μελέτης Ηλίας θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μαρία Κίτσου έχει ήδη εμφανιστεί στην τελευταία σκηνή της σειράς “Η μάγισσα”, ενώ ο Μελέτης Ηλίας, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με την ανακοίνωσή του στη σειρά. Φέτος, ο Μελέτης Ηλίας εντυπωσίασε στο “Προξενιό της Ιουλίας” με το ταλέντο του στον ρόλο του δυνάστη Γιωργίκη Προβιού.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, που πρόσφατα την είδαμε ως Μάγια Αρδίτη στις “Ψυχοκόρες”, και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, γνωστός από τη σειρά “Πρώτος από εμάς”, έχουν εξασφαλίσει ρόλους στη νέα σειρά. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ενώ πρόταση έχει γίνει στη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, γνωστή από το “Μαύρο Ρόδο” του MEGA. Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς, στις αρχές του 20ού αιώνα, να αναζητά απαντήσεις για το “καταραμένο” χάρισμά του.

Μέσα από αυτή την αναζήτηση, η ιστορία θα μεταφερθεί στον 18ο αιώνα, στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου η Μαρία Κίτσου θα εμφανιστεί ως μάγισσα. Η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο, την οποία βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς, ανήκε σε εκείνη. Η σειρά θα δείξει τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, όπως η Θεοφανώ και η Κυπριανή συμβόλιζαν το καλό και το κακό. Οι συγκρούσεις αυτές θα αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ στον πύργο των Λασκαραίων δεν ήταν τυχαία, καθώς η σειρά θα αποκαλύψει τη σχέση της με την οικογένεια αυτή. Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας λένε ότι στα νέα επεισόδια θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα που άφησε το φινάλε της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ