Η Μάγισσα – Ο Τάσος Νούσιας, πρωταγωνιστής της σειράς “Μάγισσα”, προκάλεσε ενθουσιασμό στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, αναφερόμενος στον ρόλο του Σπήλιου στον επερχόμενο β’ κύκλο της σειράς. Κατά τη συνέντευξη, αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο προϊστορικό της σειράς “Φλεγόμενη Καρδιά”.

Η Μάγισσα – Αυτός θα είναι ο ρόλος του Νούσια στον 2ο κύκλο

Όσον αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή άλλων χαρακτήρων από τον πρώτο κύκλο, ο Νούσιας δήλωσε άγνοια, αφήνοντας αβέβαιο το ενδεχόμενο. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε ποιοι άλλοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν στη νέα σεζόν. Αναφερόμενος στις ακραίες σκηνές βίας της σειράς, ο ηθοποιός παραδέχτηκε την προσπάθεια που απαιτείται για τη δημιουργία τους. “Πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι ότι κοινή συναίνεση υπάρχει πριν προχωρήσουμε σε αυτές τις σκηνές”, είπε, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεννόησης μεταξύ των ηθοποιών.

Στην συνέντευξη του μίλησε επίσης για την προσωπική του σχέση με την κόρη του, Ιωάννα, ο Νούσιας τόνισε τη σημασία του ελέγχου και της τήρησης των ορίων. “Μπορεί να φωνάξω, μπορεί να γυρίσει το μάτι μου, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος”, είπε, επισημαίνοντας τη σημασία της επικοινωνίας και του σεβασμού στις προσωπικές σχέσεις. Η συνέντευξη του Τάσου Νούσια στο “Καλύτερα δε γίνεται” αποκάλυψε πολλά για τον ρόλο του στη σειρά και την προσωπική του άποψη για τα θέματα που αντιμετωπίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια της σειράς και τις εξελίξεις που θα φέρει ο νέος κύκλος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ