Η Μάγισσα – Το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου, η σειρά «Μάγισσα» έκλεισε τον κύκλο της με μια τελευταία σκηνή που αναστάτωσε τα social media. Αμέσως μετά το φινάλε, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα teaser για το προσεχές πρίκουελ της σειράς, αποκαλύπτοντας απόσπασμα που θα προβληθεί στη νέα σεζόν.

Η Μάγισσα – Αυτοί είναι οι ρόλοι Κίτσου – Μελέτη Ηλία

Σε αυτό, η Μαρία Κίτσου κρατάει μια μάσκα μπροστά από το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας το νέο της ρόλο στη σειρά. Ο Λευτέρης Χαρίτος, μέσω Instagram, αποκάλυψε ότι ο Μελέτης Ηλίας θα είναι ο παρτενέρ της Μαρίας Κίτσου στα επόμενα επεισόδια. Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική συνεργασία τους, συνεχίζοντας την επιτυχημένη τους πορεία μετά τις «Άγριες Μέλισσες». Η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε ενθουσιασμό στους φαν της σειράς, προβλέποντας αποκαλυπτικές εξελίξεις για το ρόλο του Μελέτη Ηλία στο πλαίσιο του προσεχούς πρίκουελ.

Αναμένονται να αποκαλυφθούν τα γεγονότα που προηγήθηκαν των γνωστών επεισοδίων, προσφέροντας στους θεατές έναν εντελώς νέο οπτικό και θεματικό προβληματισμό. Οι αντιδράσεις στα social media ήταν έντονες, με τους φαν να εκφράζουν ανυπομονησία για την επιστροφή της σειράς και την αναζήτηση απαντήσεων σε αναπάντητα ερωτήματα του παρελθόντος των χαρακτήρων. Με την Μαρία Κίτσου και τον Μελέτη Ηλία στο επίκεντρο, η νέα σεζόν αναμένεται να αναδείξει νέες διαστάσεις στην αφήγηση και την ανατροφοδότηση της υπόθεσης της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ