Φυσάει αέρας… αλλαγών! Μην μπερδεύεστε, απ παρασάγγας από το περίφημο Όπου φυσάει ο άνεμος!” και… το Instagram πήρε φωτιά. Κόλαση (που θα έλεγε και η Τατιάνα)!

Η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα Μαλέσκου αν και μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις που συζητιούνται (μιας και συγκαταλέγεται στα πιο σέξι κορίτσια της ς τηλεόρασης), τόσο σέξι με μπικίνι στο μπαλκόνι της δεν έχουμε ξαναδεί!

Η παρουσιάστρια του Love It ωστόσο ανέβασε τις φωτογραφίες που τάραξαν το Instagram όχι τόσο για να θαυμάσουμε το κορμί της όσο για να τα βλέμματα στο γεμάτο νόημα “καρφάκι” που πέταξε στη “λεζάντα”, με αφορμή φυσικά τα όσα ακούγονται τελευταία για το μέλλον της στο κανάλι.

Κάτι τρέχει με την Ιωάννα

Φυσάει αέρας… αλλαγών! Μην μπερδεύεστε, απέχει παρασάγγας από το περίφημο Όπου φυσάει ο άνεμος!“, έγραψε, λοιπόν, η Ιωάννα και… μας μπέρδεψε πάλι καθώς τα τελευταία ρεπορτάζ έλεγαν π τελικά… δεν θα υπάρξουν καθώς η πομπή θα μείνει σ ΣΚΑΪ με τους ίδιους on camera συντελεστές και την προσθήκη ενός μέλους από το φετινό Survivor να είναι υπό συζήτηση.

Ό τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της νέας σεζόν πάντως το σίγουρο είναι ότι… θα τρελαθούμε στο ζάπινγκ καθώς πνέει άνεμος ανανέωσης σε όλα τα κανάλια (και τα νεύρα νων που για να έρθουν οι επόμενοι είναι ήδη πολλά).