ς: Προκαλούν πανικό τα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς “Σασμός”, η οποία έχει κατακτήσει την καρδιά των τηλεθεατών. Η σειρά, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha κατά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερη αγωνία ενδιαφέρον, επιβεβαιώνουν οι πρώτες πληροφορίες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί και την λάθος απόφαση…

Στα νέα επεισόδια της σειράς “Σασμός”, η Θοδώρα θα βρεθεί στο κεντρο της ιστορίας, αντιμετωπίζοντας ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. Η πλοκή θα εξελιχθεί στην Κρήτη, αφήνοντας τους θεατές να αγωνιούν για τις επόμενες σκηνές.

Η Θοδώρα και ο Λευτέρης προετοίμαζαν με μεγάλη χαρά τον γάμο τους στο τέλος του υ κύκλου. Ωστόσο, η χαρά αυτή θα διαλυθεί γρήγορα για την Θοδώρα.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό και την απώλεια του παιδιού της, που ήταν αποτελέσμα του έρωτά της με τον Λευτέρη. Αυτό το γεγονός θα την ρίξει σε μια βαθιά κατάθλιψη, χάνοντας το έδαφος από τα πόδια της.

Μέσα από αυτό το γεγονός, η Θοδώρα θα πιστέψει ότι ευθύνεται η ίδια γι' αυτό το γεγονός , εκφράζοντας την σκέψη ότι είναι καταραμένη, ενώ ο Λευτέρης θα παραμείνει άναυδος από αυτή την εξέλιξη.

Πλέον, η Θοδώρα δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει και θα πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της, επικοινωνώντας άμεσα με τη για να της αποκαλύψει την αλήθεια για το κακό που της προξένησε στο παρελθόν.