Η Επίτροπος Ενέργειας, κα Kadri Simson στο Athens Energy Dialogues

Περισσότεροι από 100 αξιωματούχοι και ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, αναμένεται να συμμετέχουν στο συνέδριο “Athens Energy Dialogues”, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 17 & 18 Φεβρουαρίου.  Στόχος του συνεδρίου είναι η αναβάθμιση και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών, μέσα από συζητήσεις πάνω σε ένα ευρύ φάσμα γεωπολιτικών, οικονομικών, τεχνολογικών και ρυθμιστικών θεμάτων που άπτονται του ενεργειακού μέλλοντος Ελλάδας και της Ευρώπης.

Από τους συμμετέχοντες στην διήμερη διάσκεψη ξεχωρίζουν η Ευρωπαία Επίτροπος για την Ενέργεια, κα.  Simson, ο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Πετρελαίου και Φυσικών Πόρων Αιγύπτου, κ. Tarek el Molla, η Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα. Νατάσα Πηλείδου, η Αναπλ. Πρωθυπουργός & Υπουργός Μεταλλείων και Ενέργειας της Σερβίας, κα. Zorana Mihajlovic, ο Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιος για θέματα ενέργειας, κ. Frank Fannon, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt, ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Burak Ozugerin, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, κ. Θάνος Ντόκος.

Συμμετέχουν επίσης ηγετικές προσωπικότητες, διαμορφωτές  κοινής γνώμης, και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου μεταξύ των οποίων, ο Διευθυντής του Future Europe Initiative του Atlantic Council, κ. Ben Haddad, o ιδρυτής  & Πρόεδρος της του ECCO International, κ. Αλεξ Παπαλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Elpedison, Κ. Andrea Testi, ο Γενικός Διευθυντής, Protergia / MYTILINEOS, κ. Ντίνος Μπενρουμπή, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ κα Maria Rita Galli, ο Διευθύνων  Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Τάσος Μάνος,  ο Wytse Kaastra, Managing Director Utilities – Energy Transition Europe της Accenture, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ. Μάριος Τσάκας, ο Διευθύνων  Σύμβουλος της ΕΔΕΥ κ. Αριστοφάνης Στεφάτος, ο Εταίρος της Deloitte κ. Ελευθεριάδης, η εταίρος της Δικ. Εταιρείας Καρατζάς και Συνεργάτες κα Χριστίνα Φαϊτάκη κ.α.

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.athensenergydialogues.com

Η ψηφιακή εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν την εγγραφή στο https://athensenergydialogues.liveon.tech/panel/register

Content Partner: Greek Energy Forum

Μεγάλοι Χορηγοί: Elpedison – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ

Χορηγοί: Accenture – Deloitte – Δικ. Εταιρεία Καρατζάς & Συνεργάτες – KPMG

Υποστηρικτές: ΔΕΔΑ – ΔΕΔΔΗΕ – ΕΔΕΥ -EnEx Group – Huawei

Με την Υποστήριξη: KAPE CRESS – ΔΑΠΕΕΠ – HAES (Hellenic Association of Energy Suppliers)– HELAPCO (Hellenic Association of Photovoltaic Companies – HWEA (Hellenic Wind Energy Association) – UNICEN (Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή – BnB Daily – Capital.gr – Energypress.gr – Energyin.gr – Worldenergynews.gr – Ypodomes.com – Dimoprasion.gr – CEE Energy News

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο