Η Εβελίνα Παπούλια πρωταγωνιστεί στο video clip των Onirama που γυρίστηκε στην Κύθνο!

 Η Εβελίνα Παπούλια άφησε για λίγο το μικρόφωνο του Ελληνικού 93,2 υποδύθηκε τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Θοδωρή Μαραντίνη για ανάγκες του video clip Onirama στο τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια».

Ο «Ελληνικός 93,2»  μετακόμισε για ένα διήμερο στην μαγευτική Κύθνο,  με παραγωγούς του, 10 ζευγάρια τυχερών ακροατών και φυσικά τους Onirama, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του καμπάνιας με φόντο το Κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα!

Το ταξίδι τα είχε όλα! Ήλιο, , θάλασσα, ωραία παρέα, ραδιοφωνικές εκπομπές στο μπλε του Αιγαίου, exclusive συναυλία με τους Onirama και βεβαίως το γύρισμα του video clip του τραγουδιού «Τόσα Καλοκαίρια» ενός music clip που θα συζητηθεί και ενός τραγουδιού που θα αγαπηθεί ξανά!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη και της Ciners FilmingProductions σε όλο το νησί, προβντας τις κυκλαδίτικες ομορφιές!

Εκτός από τους Onirama και την Εβελίνα Παπούλια στο βίντεο κλιπ συμμετέχουν οι παραγωγοί του Ελληνικού 93,2 αλλά και οι τυχεροί ακροατές που έζη αυτή την μοναδική εμπειρία και γνώρισαν το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, τις νησιώτικες γεύσεις της και τις καταπράσινες θάλασσες.

ολαύστε λοιπόν το «Τόσα Καλοκαίρια» των Onirama  με εικόνα που  θα φέρνει πάντα το καλοκαίρι στην καρδιά μας!