Τον ρόλο της Δωροθέας στον «Παράδεισο των κυριών» υποδύεται με εξαιρετική ερμηνεία η Ειρήνη Δράκου, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία με την περίπλοκη ιστορία της ιράς του .

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Δωροθέα έφτασε στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον γιο της, τον Σίμο, ως μια γυναίκα πλούσια και αποφασισμένη, έτοιμη να αντιμετωπίσει την αδελφή της. πραγματικές προθέσεις της Δωροθέας παραμένουν κρυμμένες, οι παγίδες και οι συμμαχίες δημιουργεί προσθέτουν έναν επιπλέον επίπεδο έντασης στην ιστορία.

Παρά το γεγονός ότι η Δωροθέα παρουσιάζεται ως αντιπαθής χαρακτήρας, η Ειρήνη Δράκου αποκαλύπτει μια πλευρά της που πλήττεται βαθιά και έ προδοθεί πολλές φορές.

Ωστόσο, η πλοκή απροσδόκητη τροπή καθώς αναπτύσσεται. Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα, ο Σίμος δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται. Περισσότερο μοιάζει με τη σατανική νονά του, τη Βικτώρια, παρά με τη Δωροθέα, η οποία αγνοεί τον πραγματικό χαρακτήρα του.

Η ανακάλυψη του αληθινού προσώπου του ανατρέπει τα πάντα και η Δωροθέα αντιμέτωπη με τον πόνο. Αναρωτιέται για τις δικές της ευθύνες στο πώς ανέθρεψε έναν τέτοιο άνθρωπο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το θέμα της Δωροθέας δεν ποτέ αποκλειστικά οικονομικό. Η περιουσία της ήταν απλά ένα μέσο για να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της.