Σύμφω με πληροφορίες, η σειρά “Η Γη της Ελιάς” μας ετοιμάζει α ακόμα μια ανατροπή των κεντρικών χαρακτήρων.

Ποια είναι αυτή; Η Ειρήνη, αφότου ξεπεράσει την προδοσία του Παρασκευά, αναμένεται να στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις. Σε προηγούμενο επεισόδιο έχουν δείξει το ενδιαφέρον του Στράτου, αλλά η απόπειρα φιλιού του δεν είχε την επιθυμητή εξέλιξη.

του απάντησε με ανταπόδοση, αλλά με χαύκια, καθώς είναι ακόμα εξοργισμένη από την πληγή που της προκάλεσε ο Παρασκευάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στράτος δεν θα το βάλει κάτω και θα επαναλάβει την προσπάθεια να πλησιάσει την Ειρήνη με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί.

Θα μπορέσει να αναπτυχθεί ρομάντζο μεταξύ τους;

Η Δήμητρα θα βρεθεί, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ανάμεσα σε αδίστακτους εγκληματίες. Μία από της αποστολές που παρακολουθούμε θα απαιτήσει από τη Δήμητρα να παίξει το μιας προσώπου ενός κυκλώματος δια ναρκωτικών, εμπλεκόμενη με επικίνδυνα στοιχεία, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφή την αληθινή της . Αυτό θα την οδηγήσει σε μια πλήρη αλλαγή εμφάνισης, συμπεριλαμβανομένης μιας φλογερά κόκκινης περούκας και γαλάζιων φακών επαφής.

Καθώς η Δήμητρα καταδύεται βαθύτερα στον υπόκοσμο μέσα στην σειρά “Η Γη της Ελιάς”, είναι απολύτως συνειδητοποιημένη του κινδύνου που θα αντιμετωπίσει εάν η πραγματική της ιδιότητα αποκαλυφθεί, καθώς αυτοί οι εγκληματίες δε θα διστάσουν να προβούν σε ό,τι χρειάζεται για να παραμείνουν στο σκοτάδι οι παράνομες δραστηριότητές τους.