Η της Λιζέτας για δεύτερη φορά προλεί ανησυχία στην αστυνομία, καθώς μαζί με αυτήν εξαφανίστηκε το σημαντικό στοιχείο, δηλαδή η μπομπίνα με τις αποδείξεις. Ο Φώτης αντιλαμβάνεται αυτήν την ευκαιρία ως τη μεγάλη του στιγμή και δ διστάζει να πάρει μεγάλο ρίσκο, παίζοντας σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Αποστόλη, προκειμένου να καταλάβει από ποιον μπορεί να κερδίσει .

Λίγο αργότερα, ενώ η Δωροθέα παρακολουθεί έκπληκτη,να καταστρέφονται οι αποδείξεις, οι οποίες μπορούν να τον στείλουν στη φυλακή. Προσπαθήσει να σώσει ό,τι μπορεί, την ώρα που φτάνουν δύο αστυνομικοί. Φωνάζει ότι έχουν χέρια τους έναν δολοφόνο, αλλά πλέον όλα τα αποδεικτικά έχουν καταστραφεί.

Στο μεταξύ, η Λιζέτα βρίσκεται κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να βρει διέξοδο, ενώ ο Φώτης κρατά τη Βικτώρια στο χέρι και την εκβιάζει. Η επιστροφή του Αποστόλη προκαλεί ακόμη περισσότερο άγχος και προσπαθεί να κλείσει στόματα πριν να είναι πολύ αργά.

Ο Σωτήρης πιέζει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να εξεταστεί ο ς από τον ιατροδικαστή, την ώρα που στο Μπραζίλ, η Μάγια ανακαλύπτει το δωμάτιο όπου ο Φώτης κρατά τη Λιζέτα και τη βοηθά να δραπετεύσει.

Δυστυχώς, όμως, η προσπάθειά της δεν πετυχαίνει. Ο Φώτης που βρίσκεται από έξω την και την ξανακλειδώνει στο δωμάτιο, ενώ δεν χαρίζεται ούτε στην Μάγια που τον προδώσει. Όλα αυτά όμως τον ωθούν στο να δράσει αμέσως.

Έτσι, συναντά τη Βικτώρια και καταλήγουν σε συμφωνία, να της παραδώσει την , η οποία μπορεί να την καταστρέψει. Ωσ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Αποστόλης δεν σκοπεύει να μείνει αδρανής.

Ενώ ο Σίμος επισκέπτεται τη νονά του για να της ανακοινώσει το δώρο που έχει για εκείνη, ένα δώρο που ήθελε όσο τίποτε άλλο, λίγο αργότερα έρχεται η απογοήτευση, καθώς η ισχυρή κυρία Καρτεζίνη έχει πέσει θύμα απάτης!