Το ξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία πειρα να αποσπάι μια μαρτυρία από την Ιουλία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 15

Η Στάσα εντείνει τις πιέσεις της για το προξενιό και για να συγκινήσει την Ιουλία μιλά για την εξομολόγηση που έκανε ο σχετικά με θάνατο της γυναίκας του.

8/11 Επεισόδιο 15

Εξομολογήσεις όμως θα κάνει και ο Στράτος, του οποίου η μεταστροφή στη στάση του ως προς την εξάνδρα, δεν βρίσκει σύμφωνη την Κυριακούλα που κρατά τις αποσ της. Εκείνος όμως, έτοιμος να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τα δυο παιδιά του.

Την ίδια ώρα, ο Κωστής ξεκόβει στην Κατερίνη και στην Φιλιώ κάθε πιθανότητα να προχωρήσει σ' ένα προξενιό της κόρης του με τον και εκείνες μηχανεύονται ένα σχέδιο για να τον μεταπείσουν. Όμως καθώς οι μές για το μνημόσυνο του Σκούταρη πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα και ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μια μαρτυρία από την Ιουλία, για τη νύχτα του φόνου…