Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ξουράζεται στο ησυχαστήριό της, στην Άνδρο, και έστειλε το δικό της μήνυμα για “καλή εβδομάδα” χιλιάδες followers της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τον τρόπο της να κρατάει ς χιλιάδες folllowers της… ενήμερους για την καθημερινότητά της. Η γνωστή παρουσιάστρια αυτές τις μέρες στην Άνδρο και τα αγαπημένα της Άχλα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες από έναν χρόνο απουσίας, απολαμβάνει την ηρεμία και την ξεγνοιασιά που της το κυκλαδίτικο νησί.

Η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να επισκέπτεται συχνά την Αθήνα προκειμένου να διευσει τις λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή, με κάθε ευκαιρία επιστρέφει στον επίγειο παράδεισό της.

Μαζί με τα παιδιά της αλλά και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί απολαμβάνει τις ζεστές του καλοκαιριού κοντά στη φύση.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να κρατά ζωντανή και την επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από το instagram δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες δείχνοντάς μας πως περνά στις διακοπές της. Το ίδιο έκανε και σήμερα.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει άβαφη μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο και έγραψε:

«Πρωινό καφεδάκι με θέα στο Αιγαίο! Καλή μας εβδομάδα», έγραψε στη λεζάντα η Ελένη Μενγάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Source link