Σε αγώνα που είχε ν έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, έχασε αρκετές ευρίες και κατάφερε να προηγηθεί, η δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και «συμβιβάστηκε» με το ισόπαλο, 1-1, απέναντι στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Φέστα προηγήθηκε σχεδόν εκπνοή του πρώτου 45λεπτου με τον Ακούνια, ωστόσο, στο 76΄ ήρθε η «απάντηση» από τους γηπεδούχους κι έτσι οι «βυσσινοί» παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από τις 4 Νοεμβρίου!

Έχοντας σαφώς μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τον αντίπαλό της, η ΑΕΛ ήταν επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, «χτυπώντας» με αξιώσεις στην αντεπίθεση.

Ο Στίφλερ στο 6΄ σούταρε πολύ άστοχα από καλή θέση, ενώ στο 41΄ ο Ακούνια δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά, ευρισκόμενος σχεδόν στη γραμμή του τέρματος. Σε όλα αυτά, ο Ατρόμητος είχε να αντιπαρατάξει μόλις μία καλή , με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου που πέρασε άουτ στο 31΄.

Το γκολ που δικαούταν η ΑΕΛ ήρθε τελικά στο 44΄ μετά το λάθος του τερματύλακα Μανδά. Ο Μπεν-Χατίρα έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, αλλά αυτή κατέληξε στον επερχόμενο Ακούνια που δεν είχε δύσκολο έργο στην άδεια εστία.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και δοκίμασαν με κάποια σουτ να απειλήσουν την εστία του Νάγκι, χωρίς ιδιαίτερο .

Και πάλι η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που απείλησε στο 68΄ με τον Ακούνια, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μανδάς, όμως, στη συνέχεια οι Θεσσαλοί οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα και το «πλήρωσαν» στο 76΄.

τά από γύρισμα του Γκάλο ο Αγκάγεφ,έστειλε τη μπάλα στα με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο τελευταίο τέταρτο, ήταν ο Ατρόμητος αυτός που έψαξε το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει.