Το Μυστικό ς Πεταλούδας: η Έλενα συνδέοντας τα στοιχεία και βλέποντας την ημερονία γέννησης της Εύας καταλαβαίνει πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 9-10

Ηθοποιοί: ς Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 21/8 Επεισόδιο 9-10

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να τι έχει γίνει με τον Νικήτα και τι είναι αυτές οι αναμνήσεις που έχει. Φτάνει στο σπίτι της Βαγγελιώς αναζητώντας απαντήσεις. Αλλά δεν να θυμηθεί τίποτα.

Η Κρίστια συναντά την Ειρήνη και της εξηγεί τον λόγο που παράτησε τον Μάρκο. Εντωμεταξύ η Ειρήνη περνάει αξιολόση μετά το ατύχημα και είναι να στη δουλειά.

Την ίδια ώρα η Έλενα συνδέοντας τα στοιχεία και βλέποντας την ημερομηνία γέννησης της Εύας καταλαβαίνει πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ Παράλληλα ο Χριστόφορος θυμάται τη σκηνή με τον Νικήτα. Η Έλενα εντελώς τυχαία καταφέρνει και βρίσκει που κρύβεται ο Χριστόφορος.