Το Μυστικό της Πεταλούδας: η Έλενα συνδέοντας τα στοιχεία και βλέποντας την ημερομηνία γέννησης της Εύας καταλαβαίνει πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 9-10

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 21/8 Επεισόδιο 9-10

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει με τον Νικήτα και τι είναι αυτές οι αναμνήσεις που έχει. Φτάνει στο σπίτι της Βαγγελιώς αναζητώντας απαντήσεις. Αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα.

Η Κρίστια συναντά την Ειρήνη και της εξηγεί τον λόγο που παράτησε τον Μάρκο. Εντωμεταξύ η Ειρήνη περνάει αξιολόγηση μετά το ατύχημα και είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά.

Την ίδια ώρα η Έλενα συνδέοντας τα στοιχεία και βλέποντας την ημερομηνία γέννησης της Εύας καταλαβαίνει πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ Παράλληλα ο Χριστόφορος θυμάται τη σκηνή με τον Νικήτα. Η Έλενα εντελώς τυχαία καταφέρνει και βρίσκει που κρύβεται ο Χριστόφορος.