Ο Μίλτος Ττόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάι σ νίκη στο μήκος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ.

Ο κορυφαίος άλ του μήκους στην Ευρώπη έκανε 8,00 μ. στην πρώτη προσπάθεια, που ήταν και η του έγκυρη στο σύνολο των τεσσάρων αλμάτων που εκτέλεσε κι επέλεξε να ν κάνει όλες τις προσπάθειες.

Τη δεύτερη θέση στο μήκος κατέλαβε ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (ΑΟ Κάλλιστος) με 7,62 μ. – επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 – και την τρίτη ο Αλέξανδρος Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας), ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό στη , με 7,45 μέτρα.

Στη δέκατη νίκη του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού έφτασε ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), που τερμάτισε τα 60 μ. εμπ. στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ σε 7.67.

Ο έμπειρος αθλητής δείχνει να κερδίζει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό της Κύπρου και να είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

Δεύτερος στα εμπό ήταν ο Γιάννης Καμαρινός (Ολυμπιακή Δομή) με 8.24 και τρίτος ο Παύλος Μπόιτσιος (ΣΚΑ Δράμας) με 8.32.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) αναδείχθηκε όγδοη φορά πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο με 8.35. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου άφησε στη δεύτερη θέση την Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας) με 8.60 και στην τρίτη την Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβάλας) με 8.69.

Η Ειρήνη Βασιλείου (ΑΕ Μεσογείων) έκανε το νταμπλ, αφού μετά τα 400 μ. έφτασε στη νίκη και στα 200 μ. με το εξαιρετικό 23.53, στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του 35ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Η αθλήτρια από το Ηράκλειο βρέθηκε κοντά στο ατομικό της 23.51 και παράλληλα απέδειξε πως με αυτές τις επιδόσεις στα 200 μ., είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερους χρόνους στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μέτρα.

Η Βασιλείου άφησε στη δεύτερη θέση την Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) με 24.25, επίδοση κοντά στο ατομικό της 24.13 και στην τρίτη την Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) με 24.31.

Στους άνδρες νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Βασίλης Μυριανθόπουλος (Πανιώνιος) με 21.69, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Ο αθλητής του Βασίλη Σέγκου το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

​​​​​​​Στα 800 μ. γυναικών η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΠΑΟ) πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού με 2.06.56, λίγες ημέρες από το 2.04.84, που της έδωσε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια έχει ήδη ξεκινήσει τον τελευταίο κύκλο προετοιμασίας της για το Τορούν, εκεί όπου ευελπιστεί να βελτιώσει εκ νέου το ρεκόρ της.

Ο Χρήστος Κοτίτσας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) κατάφερε να πετύχει τον αρχικό του στόχο, που ήταν μια επίδοση κάτω από 1.50.00 στα 800 μέτρα. Ο Εράλντο Κεραμάς (ΓΣ Ηλιούπολης) ακολούθησε με 1.52.50 και ο 18χρονος Πέτρος Παπαιωάννου (ΠΓΣ) ήταν τρίτος με 1.54.96.