Δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, μπαίνει ξανά στη γραμμή το πλοίο Απόλλων Ελλάς της Saronic Ferries, που από αύριο, Κυριακή 14/2, ξεκινά (καθημερινά) δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το “έμπειρο” πλοίο έρχεται να αντικαταστήσει το Ποσειδών Ελλάς, που παρουσίασε απροσδόκητο τεχνικό πρόβλημα νωρίτερα σήμερα.

Το πλοίο Απόλλων Ελλάς ήδη από σήμερα πραγματοποίησε δοκιμαστικό πλου παρουσία επιθεωρητών και από αύριο θα αντικαταστήσει το Ποσειδών Ελλάς. Η Saronic Ferries σε συνεννόηση με την ΑΝΕΣ, εταιρεία του πλοίου Άγιος Νεκτάριος, προχώρησαν στην πραγματοποίηση έκτακτου δρομολογίου στις 11.00 για την εξυπηρέτηση των 81 επιβατών με προορισμό την Αίγινα.

Η Κοινοπραξία, με ανακοίνωσή της,  ζητεί συγγνώμη από τους επιβάτες της για την ταλαιπωρία που προκάλεσε το απροσδόκητο περιστατικό, ενώ έχει ήδη επιστρέψει την τιμή του κομίστρου στους επιβάτες που δεν επιθυμούν τη μετάβαση τους με άλλο δρομολόγιο.

Αναλυτική ενημέρωση για τα δρομολόγια αλλά και δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Saronic Ferries.