ΕΛΙΦ 6/8/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 900

Παρασκευή 6/8 Επεισόδιο 900
Ο θάνατος του Βεϊσέλ συγκλονίζει την Τουλάι, την Ιντζί και τη Ζουλιντέ. Πέθανε πριν μάθει ότι η Τουλάι έγκυος. Το σοκ είναι μεγάλο για όλους.

Ο Ταρίκ πηγαίνει εταιρία για μια σημαντική συνάντηση στην οποία ο Κερέμ δεν μπορεί να παρευρεθεί. Ο Ταρίκ είναι ευχαριστημένος γιατί ο Βεϊσέλ είναι νρός και η Μελέκ δεν έχει κανέναν πια να την προστατεύει.

Η Τουλάι και η Ιντζί είναι άθλια κατάσταση. Το ίδιο και η Μελέκ, που νιώθει ότι ο Βεϊσέλ πέθανε εξαιτίας της και τώρα εξαιτίας της το μωρό του θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

Η Βιλντάν ζητάει από την να μην πει σε κανέναν ότι χτύπησε. Η Σουρεγιά αναζητά τον Κερέμ στην κουζίνα και η Βιλντάν της λέει π της ζήτησε να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό της Παρλά και στο . Ο Κερέμ πηγαίνει στην Παρλά φαγητό, περιοδικά και ένα laptop για να την κάνει να νιώσει καλύτερα αλλά η κοπέλα νευρική κρίση και του λέει πως όλα της θυμίζουν όσα δεν θα μπορέσει να κάνει επειδή δεν θα περπατήσει ξανά. Δεν θα μπορέσει ποτέ να παντρευτεί και η σκέψη αυτή την κάνει δυστυχισμένη.

Η νοσοκόμα της ένα ηρεμιστικό. Ο Κερέμ νιώθει τύψεις για το κακό που προκάλεσε άθελα του στην Παρλά. Νιώθει τόσο ένοχος που φτάνει στο σημείο να της προτείνει να τον παντρευτεί, αποφασισμένος να προσφέρει στην Παρλά όλα όσα επιθυμούσε πριν το ατύχημα…