Eλίφ Επεισόδιο 886. Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 886 . Ημέρα προβολής: Δευτέρα 19/7. Ο Κερέμ έχει ακόμα την τσέπη του το κολιέ, που ήθελε να δώσει στη Σουρεγιά και είναι απογοητευμένος. Πιστεύει πως η Σουρεγιά φεύγει επειδή δεν έχει αισθήματα για εκείνον. Θυμάται τις όμορφες στιγμές, που πέρασαν μαζί και ξαφνικά παίρνει μια απόφαση, θα της μιλήσει για τα αισθήματά του. Οργανώνει μια έκπληξη για την κοπέλα.

ΕΛΙΦ 19/7/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 886

Η Παρλά πηγαίνει στην εταιρία και ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Κερέμ, που θα την πάει στη σχολή της. Ο Κερέμ το είχε ξεχάσει όμως και ειδοποιεί έναν από τους οδηγούς της εταιρίας να την πάει. Έξω από την εταιρία περιμένει ο Τσαγκλάρ στο αυτοκίνητο του αλλά φαίνεται πως το σχέδιο της Παρλά ακυρώνεται. Ο Κερέμ θέλει να συναντήσει τη Σουρεγιά και να της πει πως αισθάνεται για εκείνη.

Η Αλέβ κατευθύνεται στην οδό που η Ζουλιντέ αλλά και η Λεμάν είχαν αναφέρει. Θέλει να μάθει αν είναι σύμπτωση ή αν όντως η Ζουλιντέ συνδέεται με κάποιο τρόπο με το σπίτι του Σαφάκ. Όταν βλέπει τη Ζουλιντέ στο σπίτι του Σαφάκ οι υποψίες της επιβεβαιώνονται.

Η Παρλά είναι έξαλλη γιατί το σχέδιο της με τον Τσαγκλάρ ακυρώνεται επειδή ο Κερέμ ανέθεσε σε ένα οδηγό να την πάει στη σχολή της. Στη συνέχεια όμως σκέφτεται πως ίσως έτσι είναι καλύτερα. Ο Τσαγκλάρ θα τους χτυπήσει με το αυτοκίνητο και ο Κερέμ θα νιώσει τύψεις επειδή δεν τη συνόδεψε.

Ο Κερέμ πηγαίνει στο καφέ, όπου έχει οργανώνει μια έκπληξη και προσκαλεί τη Σουρεγιά να τον συναντήσει. Η Παρλά είναι με τον οδηγό στο δρόμο αλλά το αυτοκίνητο έχει βλάβη στα φρένα και έχουν ένα ατύχημα. Μόλις μεταφέρονται στο νοσοκομείο ο Κερέμ ενημερώνεται και κατευθύνεται εκεί.

Η Σουρεγιά φτάνει στο καφέ αλλά ο Κερέμ δεν είναι εκεί. Τον καλεί και της λέει πως η Παρλά είχε ένα ατύχημα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο οδηγός είναι σε καλή κατάσταση και λέει στον Κερέμ τι συνέβη. Τότε ο Κερέμ θυμάται πως τον είχαν προειδοποιήσει σχετικά με το αυτοκίνητο αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία και επέτρεψε στον οδηγό να πάρει το προβληματικό όχημα. Ο Κερέμ κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι έγινε. Η Παρλά είναι στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι μαζί στο νοσοκομείο και ο Τσαγκλάρ τους παρακολουθεί από απόσταση και τους ακούει να μιλάνε για τα φρένα του αυτοκινήτου. Η Σουρεγιά ενημερώνει τη Χουμεϊρά για το ατύχημα της Παρλά. Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται να πάει στο νοσοκομείο και η Ματσιντέ θέλει να έρθει μαζί της αλλά η Χουμεϊρά της ζητάει να μείνει στο σπίτι και υπόσχεται να της τηλεφωνήσει και να την ενημερώσει για την κατάσταση της Παρλά…