Η Σουρεϊγιά μιλάει στην Ελίφ για τη μητέρα της

Η Ιντζί και ο Εμιρχάν πηγαίνουν στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Εμιρχάν είναι καλύτερα στη υγεία του αλλά η Ιντζί φαίνεται να έχει κρυώσει. Ο Εμιρχάν περιμένει τη μητέρα του αλλά εκείνη καθυστερεί και ο μικρός πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να ρωτήσει κάτι για τα μαθήματά του. Ο Εμιρχάν λέει στον Σαφάκ πως η μητέρα του δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ και δεν θέλει να την απασχολεί με τα μαθήματα του σχολείου γιατί είναι πολύ κουρασμένη. Η Σουρεϊγιά μιλάει στην Ελίφ για τη μητέρα της και η μικρή αναστατώνεται.

Η Μελέκ στο πάρκο περιμένει την κόρη της

Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως έκανε να αυτή τη συζήτηση και αλλάζει θέμα για να φτιάξει το κέφι της Ελίφ. Η Ζουλιντέ είναι στο πάρκο με τη Μελέκ. Της προσφέρει λίγα χρήματα για να τη αλλά η Μελέκ δεν τα δέχεται. Η Ζουλιντέ της προτείνει να έρθει σπίτι της για να περάσει τη νύχτα αλλά η Μελέκ επιμένει να μείνει εκεί για να περιμένει την κόρη της. Με έξυπνο τρόπο η Ζουλιντέ καταφέρνει να την πείσει να έρθει μαζί της. Στην αρχή η Ζουλιντέ σκέφτεται να περάσουν από το μαγαζί της Τουλάι αλλά σκέφτεται πως η κοπέλα είναι πολύ ταλαιπωρημένη και δεν θα έχει όρεξη για κουβέντα οπότε κατευθύνονται σπίτι της.

Η Βιλντάν δεν θέλει να δώσει τα χάπια

Ο Κερέμ δεν είναι ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του Ταρίκ σε επαγγελματικά . Αν και λέει συνέχεια πως έχει πολλή δουλειά, ο Κερέμ ανα πως δεν έχει κάνει για τη συνάντηση, που έχουν προγραμματίσει. Ο Ταρίκ ρωτάει τη Βιλντάν αν έδωσε στη Ματσιντέ τα χάπια. Η Βιλντάν του λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και επιπλέον πιστεύει πως κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο. Ο Ταρίκ πιστεύει πως η Ματσιντέ δεν θα καταλάβει τίποτα. Η Ζουλιντέ και η Μελέκ τρώνε μαζί και η Ζουλιντέ της μιλάει για τον γιο της και το μαγαζί, που δουλεύει χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα. Η Τουλάι αναρωτιέται που είναι η Ζουλιντέ.

Η Ιντζί θέλει να πάρουν τον Εμιρχάν σπίτι τους αν δεν έρθει να τον πάρει η μητέρα του. Η Τουλάι της λέει πως θα περάσουν πρώτα από το σπίτι του για να δουν αν είναι εκεί η Ζουλιντέ. Η Τουλάι με την Ιντζί και τον Εμιρχάν πηγαίνουν στο σπίτι της Ζουλιντέ. Όταν τους ανοίγει, η Τουλάι τη ρωτάει αν συμβαίνει κάτι. Η Ζουλιντέ της απαντάει ότι όλα είναι καλά. Η Μελέκ είναι στο καθιστικό και κάνει έναν θόρυβο…

Η Τουλάι, η Ιντζί και ο Εμιρχάν είναι στην του σπιτιού της Ζουλιντέ. Ο Εμιρχάν μπαίνει στο σπίτι αλλά η Ζουλιντέ δεν λέει κουβέντα για τη γυναίκα, που φιλοξενεί. Η Τουλάι και η Ιντζί δεν μένουν γιατί ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει πως έχει ξε τα κλειδιά του και είναι έξω από το σπίτι τους. Έτσι, η Τουλάι και η Ιντζί φεύγουν χωρίς να δουν τη Μελέκ.

Τα έγγραφα θανάτου της Μελέκ είναι πλαστά

Ο Σαφάκ βρίσκει ένα τετράδιο του Εμιρχάν στο σπίτι του και βρίσκει μια καλή δικαιολογία για να πάει στο σπίτι της Ζουλιντέ και να τη δει. Στη μητέρα του όμως λέει πως θα πάει για έναν περίπατο. Ο Σαφάκ πηγαίνει το τετράδιο του Εμιρχάν στη Ζουλιντέ και αυτή καταλαβαίνει πως ο γιος της στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Μουστάφα λέει στη Ματσιντέ πως τα έγγραφα θανάτου της Μελέκ είναι πλαστά. Η Ματσιντέ του να συνεχίσει τις έρευνες. Η Ματσιντέ νιώθει άσχημα και δεν θέλει να δειπνήσει, θέλει να ξεκουραστεί.

‘Εξω από το δωμάτιο της Ματσιντέ βρίσκεται η Βιλντάν με τα χάπια που της έδωσε ο Ταρίκ. Βρίσκεται σε δίλημμα, ή θα προκαλέσει τον θάνατο της Ματσιντέ ή την οργή του Ταρίκ. Μπαίνει στο δωμάτιο με τα χάπια αλλά η Ματσιντέ ήδη κοιμάται. Η Μελέκ και η Ζουλιντέ μιλάνε για το παρελθόν της πρώτης. Η Μελέκ δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομά της και λέει στη Ζουλιντέ πως οι γείτονες της τη φώναζαν “σπουργίτι”. Η Σουρεϊγιά και ο Κερέμ συμφιλιώνονται. Η Χουμεϊρά τους βλέπει μαζί και είναι σίγουρη πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους…

Η Ζουλιντέ αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Τουλάι για τη γυναίκα που φιλοξενεί και να λύσει μόνη αυτό το πρόβλημα. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν να τη βοηθήσουν αφού δεν γνωρίζει καν το όνομα της γυναίκας. Οι αστυνομικοί της λένε πως μπορούν να τη μεταφέρουν σε ίδρυμα αλλά η Ζουλιντέ τους λέει πως δεν χρειάζεται. Η Ζουλιντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Καταλαβαίνει πως η Μελέκ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φοβάται μήπως κάνει κακό στον Εμιρχάν.

Η Μελέκ ακούει τη φωνή της Ελίφ

Η Μελέκ νομίζει πως ακούει τη φωνή της Ελίφ και βγαίνει έξω. Η Ιντζί τη βλέπει και τρέχει να την προλάβει αλλά η Μελέκ εξαφανίζεται. Η Ιντζί πηγαίνει αμέσως στο μαγαζί και λέει τα νέα στην Τουλάι. Η Τουλάει σκέφτεται πως η μικρή είναι αδύνατον να είδε τη Μελέκ γιατί είναι νεκρή. Πιστεύει πως η Ιντζί είδε κάποια που έμοιαζε με τη Μελέκ. Η Ιντζί όμως επιμένει και θέλει να της δείξει τη Μελέκ. Η Μελέκ είναι στο δρόμο και ψάχνει την κόρη της. Η Ματσιντέ νιώθει καλύτερα αλλά είναι ακόμα στο κρεββάτι. Ο Ταρίκ λέει στη Βιλντάν να εκμεταλλευθεί την κατάσταση και να της δώσει τα χάπια. Η Βιλντάν είναι σε δίλημμα.