Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ελίφ, που θα προβληθούν την εβδομάδα που έρχεται. Η Μελέκ νομίζει πως ακούει τη φωνή της Ελίφ και βγαίνει έξω. Η Ιντζί τη βλέπει και τρέχει να την προλάβει αλλά η Μελέκ εξαφανίζεται.

Η Χουμεϊρά τη διαβεβαιώνει πως είναι απλά φίλοι.

Η Σουρεϊγιά και η Ελίφ επισκέπτονται τη Ματσιντέ. Ο Βεϊσέλ συναντάει τη Λεμάν και της δίνει έναν φάκελο με χρήματα. Κατάφερε να μαζέψει όλα τα ενοίκια. Η Λεμάν ενθουσιάζεται γιατί είναι η πρώτη φορά που στο τέλος του μήνα έχει πάρει όλα τα ενοίκια. Η Παρλά επιστρέφει από το ταξίδι της και πηγαίνει αμέσως στην έπαυλη για να μάθει νέα για τον Κερέμ και τη σχέση του με τη Σουρεϊγιά. Η Χουμεϊρά τη διαβεβαιώνει πως είναι απλά παιδικοί φίλοι.

Η Ιντζί είναι αναστατωμένη επειδή η Τουλάι δεν πιστεύει πως είδε τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται μήπως είναι ώρα να πουν την αλήθεια στην Ιντζί για τον θάνατο της Μελέκ, του Γιουσούφ και της Ελίφ. Η Ζουλιντέ παίρνει τον Εμιρχάν μαζί της στο μαγαζί γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο με τη Μελέκ…

Μοιάζουν σαν οικογένεια.

Η Ζουλιντέ επιστρέφει σπίτι με τον Εμιρχάν και συναντούν τον Σαφάκ. Εκείνος τους συνοδεύει και ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι του και το χέρι της μητέρα τους. Μοιάζουν σαν οικογένεια. Η Παρλά ρωτάει τη Σουρεϊγιά για τα μελλοντικά της σχέδια. Θέλει να μάθει πότε θα βρει δουλειά και θα φύγει από την έπαυλη. Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως οι ερωτήσεις της αποσκοπούν κάπου και δεν είναι τυχαίες.

Ο Ταρίκ  θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ

Ο Ταρίκ προσπαθεί να εντοπίσει τη Μελέκ και θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ πριν βρεθεί η μητέρα της Ελίφ. Τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τη ρωτάει αν έδωσε τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως δεν βρήκε ευκαιρία για να το κάνει και ο Ταρίκ την πιέζει. Θέλει να το κάνει όσο πιο σύντομα γίνεται. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ και εκείνη διαμαρτύρεται πως έχει πονοκέφαλο.

Η Βιλντάν σκέφτεται να της δώσει ένα από τα δηλητηριώδη χάπια. Η Παρλά είναι με τη Χουμεϊρά και τη Σουρεϊγιά και λέει πως το βράδυ είναι καλεσμένη σε μια εκδήλωση και μπορεί να τη συνοδέψει ο Κερέμ. Προσπαθεί να κάνει τη Σουρεϊγιά να ζηλέψει. Η Ματσιντέ ζαλίζεται και η Βιλντάν τη βοηθάει. Η Χουμεϊρά καλεί τον γιατρό και εκείνος προτείνει να πάρει νέα φαρμακευτική αγωγή για την υψηλή πίεση.

Τέλεια ευκαιρία του Ταρίκ για να την σκοτώσει

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να τον Ταρίκ για να της δώσει τα δηλητηριώδη χάπια. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είπαν οι αστυνομικοί και σκέφτεται πως ίσως η Μελέκ έχει ανάγκη από ιατρική παρακολούθηση σε κάποιο ίδρυμα. Η Βιλντάν νιώθει απαίσια αλλά βρίσκει ευκαιρία και δίνει τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει τη Μελέκ και πηγαίνει εκεί που τη συνάντησε για να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Η Ματσιντέ δεν ξυπνάει. Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τι συμβαίνει και όταν πιάνει το κρύο χέρι της πανικοβάλλεται…

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να ξυπνήσει τη μητέρα της και εκείνη ανοίγει τα μάτια της. Η κατάσταση της οφείλεται σε παρενέργειες από τα νέα φάρμακα που παίρνει. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στη γειτονιά που βρήκε τη Μελέκ και μια γυναίκα τη διαβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι άκακη και έχει καλή καρδιά.

Είναι σίγουρη πως η γυναίκα που είδε ήταν η Μελέκ

Η Ιντζί είναι λυπημένη και δεν τρώει τίποτα. Είναι θυμωμένη με την Τουλάι και τον Βεϊσέλ επειδή δεν την πιστεύουν. Είναι σίγουρη πως η γυναίκα που είδε ήταν η Μελέκ. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στο μαγαζί και βλέπει την Ιντζί θλιμμένη και αμίλητη. Η Τουλάι εξηγεί στη Ζουλιντέ τι έχει συμβεί και όλη την ιστορία με το ατύχημα. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και ζητάει πληροφορίες για την κατάσταση της Ματσιντέ.

Η Βιλντάν του λέει πως η γυναίκα με δυσκολία σηκώνει το κεφάλι της. Ο Ταρίκ χαίρεται και συμβουλεύει τη Βιλντάν να συνεχίσει να της δίνει τα χάπια. Η Ζουλιντέ έχει πειστεί πως οι προθέσεις και οι πράξεις της Μελέκ είναι αγνές.

Η Ιντζί συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Βεϊσέλ και την Τουλάι και τους ζητάει επιτακτικά να την πάνε να δει τη Μελέκ και την Ελίφ. Το ζευγάρι έρχεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρουν τι να της πουν…