ΕΛΙΦ 12/3/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 797

Η Ζουλιντέ ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι είναι όλα καλά στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πάει πάλι στο μαγαζί και μένει σπίτι. Η Ιντζί θέλει να επισκεφθεί τον Εμιρχάν. Η Τουλάι συμφωνεί να πάνε στο σπίτι της Ζουλιντέ όταν κλείσει το μαγαζί. Όταν φτάνουν εκεί η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ και παθαίνει σοκ και χάνει τις αισθήσεις της.

Η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται. Δεν θυμάται το όνομά της και όσα συμβαίνουν είναι τραυματικά για εκείνη. Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα, που δεν θυμάται. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της μίλησε είναι το “Σπουργίτι”.

Η Ελίφ είναι άρρωστη με πυρετό και η Σουρεϊγιά τη φροντίζει. Η Τουλάι είναι αναίσθητη και η Ζουλιντέ καλεί γιατρό. Λίγη ώρα μετά η Τουλάι συνέρχεται και θέλει να δει τη Μελέκ αλλά η Ζουλιντέ της εξηγεί πως η Μελέκ έχει φοβηθεί και έχει κλειδωθεί. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να βγει από το δωμάτιο και η Μελέκ ξεκλειδώνει αλλά όταν καταλαβαίνει πως η Τουλάι και η Ιντζί είναι ακόμα εκεί, κλειδώνει ξανά. Ο Εμιρχάν θέλει να δει τη Μελέκ και εκείνη του ανοίγει.

Ο μικρός προσπαθεί να της εξηγήσει πως η Τουλάι, η Ιντζί και ο Βεϊσέλ είναι καλοί άνθρωποι. Η Ελίφ παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι. Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι της. Ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του…