ΕΛΙΦ 10/3/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 795

Η λέκ είναι από το μαγαζί της Τουλάι τας τα κουλουράκια. Η Ζουλιντέ τη βλέπει αλλά δεν έχει μιλήι στην Τουλάι για την καλεσμένη της, βγαίνει έξω από το μαγαζί, τα κουλουράκια και στέλνει τη Μελέκ πίσω στο σπίτι. Η Ίντσι και η Τουλάι δοκιμάζουν τα κουλουράκια και η μικρούλα λέει πως της θυμίζουν αυτά που έφτιαχνε η Μελέκ με την Τουλάι να συμφωνεί. Ο Ταρίκ επισκέπτεται τη Ράνα με λουλούδια και εκείνη του λέει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον συγχωρήσει.

Ο Ταρίκ είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί. Η Ράνα του ζητάει να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκο. Ο Ταρίκ συμφωνεί και κλείνει αμέσως ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Ο Ταρίκ πρόκειται να συναντήσει τον Ζαφέρ, με τον οποίο κάνει κρυφές δουλειές. Ο Ταρίκ πληρώνει το μερίδιο του με τα λεφτά της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ ακούει τον Ζαφέρ να λέει στον Ταρίκ “οι μηχανικοί θα σε καλέσουν για να κλείσετε ραντεβού” και το θεωρεί ύποπτο. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και χτυπάει το τηλέφωνο του. Το απαντάει και μαθαίνει πως έχει κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο εκτός της ς για το Σαββατοκύριακο.

Ο Κερέμ παγιδεύει τον Ταρίκ προτείνοντας του να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο και εκείνος του λέει πως θα είναι εκτός της πόλης για να παρακολουθήσει μια . Ο Κερέμ αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να τον πιάσει μαζί με την ερωμένη του. Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού για γυμναστική με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ο αγαπημένος της, της έφερε λουλούδια και έκανε ση για δύο σε ένα ξενοδοχείο. Η Χουμεϊρά δείχνει να ζηλεύει επειδή ο αγαπημένος της Ράνα της κάνει συνεχώς εκπλήξεις και έτσι κρατάνε ζωντανή της σχέση τους.

Ο Κερέμ ακολουθεί τον Ταρίκ στο ξενοδοχείο και προς μεγάλη του έκπληξη τον βλέπει μαζί με τη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ κατάλαβε τι έχει συμβεί και έτσι πήρε τα μέτρα του. Πριν φτάσει στο ξενοδοχείο είχε ενημερώσει τους άντρες του να πάνε τη Ράνα πίσω στο σπίτι της. Ο Κερέμ βλέπει τον Ταρίκ μαζί με την αδελφή του αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί του είπε ψέματα ότι δήθεν θα πήγαινε σε μια έκθεση και συνεχίζει να τον υποψιάζεται…