Παγιδευμένοι – Ο Αντώνης Καρέλλης απειλεί τον Δημήτρη κρατώντας όπλο. “Γιατί προδίδεις τις αξίες σου;”, τον ρωτάει ο Δημήτρης. “Η κόρη μου πεθαίνει”, εξηγεί ο Καρέλλης. Ο Ιγκόρ, αρχηγός της μαφίας, υπόσχεται να του δώσει τα χρήματα για τη σωτηρία της, αν δολοφονήσει τον Δημήτρη. “Θα πεθάνεις για την κόρη μου. Σε θέλει νεκρό”, του λέει.

Παγιδευμένοι – Δυο φόνοι γράφουν το φινάλε

“Δεν είναι αυτός ο τρόπος. Θα βρούμε άλλη λύση”, του απαντάει ο Δημήτρης και φεύγει. Ο Καρέλλης τον πυροβολεί δύο φορές και στη συνέχεια δίνει το πτώμα στον Ιάσονα, ο οποίος το πετά σε έναν κάδο απορριμμάτων. “Το τέλος είναι όπως ξεκίνησε”, σχολιάζει. Ταυτόχρονα, ο Κώστας απειλεί τη Λίνα με μαχαίρι. Αυτή τον αντιμετωπίζει και τον τραυματίζει. Καλεί την Αννα και της λέει: “Τον σκότωσα. Βοήθεια.” Η Αννα τη βοηθά και φεύγουν μαζί, κρατώντας το μαχαίρι και το παιδί. “Δεν θα μιλήσεις.

Δεν θα το πεις σε κανέναν”, της φωνάζει η Αννα. “Αυτοάμυνα. Σκότωσα τον Κώστα και τον αδελφό του”, της λέει η Λίνα. “Δεν θα μιλήσεις. Θα βρω τρόπο να το φτιάξω”, της υπόσχεται η Αννα. Ο Ανδρέας λαμβάνει ένα μήνυμα από το κινητό του Δημήτρη: “Ελα στον κάδο δίπλα στο νεκροταφείο.” Πηγαίνει εκεί και ακούει κτυπήματα από μέσα στον κάδο. Τον ανοίγει και εντοπίζει τον Δημήτρη εκεί μέσα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ