Κι όμ, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Μετά το σημερινό επεισόδιο του Survivor δεν μπορείς να πεις πως όλα ήρθαν όπως ακριβώς τα υπολόγιζες! Η μπλε συνεχίζει να τσακώνεται για το παραμικρό και φυσικά ο μάτι του κυκλώνα βρίσκονται Ελευθερία, Αλέξη και Chris. Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με δύο ηρωικούς τσακωμούς, έναν Νίκου και Αλέξη και ο άλλος βρήκε τον Τριαντάφυλλο απέναντι από τον Κώστα αφού τον πρόδωσε σ ψηφοφορία.

Καταλαβαίνεις πως οι εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει παίκτες από το να έρθουν σε ρήξη. Η πείνα και οι αντίξοες συνθήκες στις οποίες ζουν τους κάνουν να χάνουν τα λογικά τους και φυσικά να τσαντίζονται με το παραμικρό. Είναι λογικό!

Λοιπόν, μετά πανηγυρική νίκη της, η κόκκινη ομάδα έφαγε ένα υπέροχο πιάτο μουσακά  και φυσικά διάβασαν μηνύματα και tweets . Η χαρά όμως κράτησε λίγο αφού έφτασε η ώρα του συμβουλίου .

Πριν πάντως σε πάμε προς το συμβούλιο να σου πούμε πως η Ελευθερία της μπλε ομάδας μόλις αποκάλυψε αρκετά άσχημο για την Άννα-Μαρία. Μοίρασε το φαγητό και στο πιάτο της Ελευθερίας έβαλε λιγότερη ποσότητα, ενώ της άσκησαν ένα άτυπο bulling.

Οι υποψήφιοι Chris, Άλεξ, Ανθή και Περικλής είναι πια στα χέρια των τηλεθεατών και εκείνοι μόνο θα καθορίσουν το μέλλον τους στο παιχνίδι. Πάντως, να ξέρεις πως ο Αλέξης και ο Chris το γλέντησαν καλύβα και τραγούδησαν το «Το Τελευταίο Βράδυ Μου» χαριτολογώντας για την ενδεχόμενη αποχώρησή τους.