Σασμός – Οι παράνομες δουλειές του Ευθύμη, στις οποίες είχε εμπλακεί ως μυστικός αστυνομικός, και η συγκάλυψη της δολοφονίας του Πάνου από τον Φαρμάκη, καθώς ήταν έτοιμος να τον ξεσκεπάσει, τον κυνηγούν σαν εφιάλτης. Κι απέναντί του δεν έχει πια την εισαγγελέα Αιμιλία, αλλά ένα φιλόδοξο νεαρό, ο οποίος ψάχνει τη ρεβάνς με τον υπόκοσμο της Κρήτης μετά απ’ όσα έχουν συμβεί στον πατέρα του.

Σασμός – Δεν θα επιτρέψω σε κανένα χαρτογιακά να μου καταστρέψει την καριέρα

Για τον Χρήστο, η δολοφονία του Πάνου πρέπει να εξιχνιαστεί και να αποδοθούν ευθύνες, ακόμη κι αν οι λόγοι που την προκάλεσαν ήταν για να μην κινδυνεύσει η αποστολή του μυστικού αστυνομικού, που καλούνταν να διαλύσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα λαθρεμπορίου όπλων στην Ελλάδα. Ο Γιώργος, από την πλευρά του, ξεκαθαρίζει στον Αντώνη πως είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, παρόλο που αυτό μπορεί να σημαίνει την αποπομπή του από το αστυνομικό σώμα, και του ζητά να μη ρισκάρει για το χατίρι του και τη δική του θέση στην Υπηρεσία. «Αν έχω φταίξει να πληρώσω, αλλά εγώ ρίσκαρα τη ζωή μου για την επιτυχία της επιχείρησης.

Μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δεν χρειάζεται να μπλέξεις κι εσύ. Διαλύσαμε το μεγαλύτερο κύκλωμα παράνομων όπλων στην Κρήτη, αλλά αυτό δεν θα γινόταν αν ακολουθούσαμε τυπολατρικά τους κανόνες, όπως νομίζει ότι πρέπει ο Γιακωβάκης. Ξέρω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, έχω τα στοιχεία, είχα την κάλυψη της προηγούμενης εισαγγελικής Αρχής. Δεν θα επιτρέψω να με διαλύσει ένας “άκαπνος” χαρτογιακάς», ξεκαθαρίζει στον Αντώνη και του ζητά να δώσει στον Γιακωβάκη ό,τι πληροφορίες χρειάζεται, ώστε να απεμπλακεί εντελώς από τις κατηγορίες και τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον του, για ανικανότητα και συγκάλυψη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ