Τα συνεχίζονται με τατικούς ρυθμούς ώστε η Γη της Ελιάς να είναι στο θημερινό πρόγραμμα του MEGA στις αρχές της νέας σεζόν.

Το σενάριο της Βάνας Δημητρίου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου αποδίδεται από πολλούς καλούς ς, όπ: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Πασχάλη Τσαρούχα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσο Ιορδανίδη, Μάξιμο Μουμούρη, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκο Πηλάλη, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Αλέξανδρο Μαρτίδη, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλη Κλωνάρη, Στέφανη Χαρμπους, Γιάννη Κρητικό, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρο Νικολαΐδη, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρή Μπουρδέκα, Στέλα Φυρογένη και πολλούς .

Χαρακτηριστικό όμως της προσεχτικής και αξιόλογης επιλογής είναι ότι στο βασικό καστ συμμετ και οι ς Γαλανός, Γιώργος Παρτσαλάκης και Στέφανος Κυριακίδης, αλλά και οι Μάρω Κοντού, Άντζελα Γκερέκου και Λυδία Κονιόρδου!

Κι επειδή «μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» δείτε το τρέιλερ που προϊδεάζει ότι την καινούρ σεζόν θα έχουμε μία mega-λειώδη σειρά με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες!