δείτε τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα της νέας σειράς του MEGA

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε η της Ελιάς να είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA στις αρχές της νέας σεζόν.

Το σενάριο της Βάνας Δημητρίου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου αποδίδεται από πολλούς ηθοποιούς, όπως: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Πασχάλη Τσαρούχα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσο Ιορδανίδη, Μάξιμο Μουμούρη, Δώρα Χρυσικού, Χριστοφή, Πανίκο Πηλάλη, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Αλέξανδρο Μαρτίδη, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλη Κλωνάρη, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννη Κρητικό, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρο Νικολαΐδη, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρή Μπουρδέκα, Στέλα Φυρογένη και πολλούς ακόμα.

Χαρακτηριστικό όμως της προσεχτικής και αξιόλογης επιλογής είναι ότι στο βασικό καστ συμμετέχουν και οι Νίκος Γαλανός, Γιώργος Παρτσαλάκης και Στέφανος Κυριακίδης, και οι Μάρω Κοντού, Άντζελα Γκερέκου και Λυδία Κονιόρδου!

Κι επειδή «μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» δείτε το τρέιλερ που προϊδεάζει ότι την καινούργια σεζόν θα έχουμε μία mega-λειώδη σειρά με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες!

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο