Δείτε πως έχει γίνει τώρα το κοριτσάκι που έπαιζε στο Εκείνες και εγώ – Ποιανού είναι κόρη

Δείτε πως έχει γίνει τώρα το κοριτσάκι που έπαιζε στο Εκείνες και εγώ – Ποιανού είναι κόρη

Το μικρό κοριτσάκι που έπαιζε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και εγώ» μεγάλωσε και έγινε μια κούκλα! Δεν φαντάζεστε ποιανού κόρη είναι…

Το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι που έπαιζε στο Εκείνες και εγώ» μεγάλωσε και έγινε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Η Ηρώ όμως έχει κάτι ακόμα…εντυπωσιακό.

Όπως είναι γνωστό, η Ηρώ είναι κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Οι δύο τους είναι ζευγάρι στη ζωή ενώ έχουν υπάρξει και τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά του ANT1 «Άκρως οικογενειακόν».

Η κόρη τους Ηρώ, έχει ακολουθήσει τα επαγγελματικά τους βήματα καθώς είναι επίσης ηθοποιός. Πατέρας και κόρη έχουν συνυπάρξει στη σκηνή ενώ, από ό,τι φαίνεται έπαιξαν και μαζί πολλά χρόνια πριν.

Όπως ανακαλύψαμε στο Youtube, η Ηρώ είχε κάνει μια guest εμφάνιση όταν ήταν ακόμη μικρό κοριτσάκι στο «Εκείνες και εγώ», όταν ο πατέρας της ενσάρκωνε με μεγάλη επιτυχία τον «Ζάχο Δόγκανο».

Η πετυχημένη κωμική σειρά του ANT1 προβλήθηκε για δύο σεζόν, το 1996-1998.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο επεισόδιο παίζει και η Ναταλία Τσαλίκη την μητέρα της Ηρώς που βρίσκει μετά από χρόνια τον παλιό της έρωτα, τον Ζάχο που ίσως είναι ο πατέρας της μικρής.

Το μελαχρινό κορίτσι είναι πολύ χαριτωμένο και, όπως αποδείχτηκε, ταλαντούχο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *