Ντέρμπι το αποψινό αγώνισμα ανάμεσα στην κόκκινη και την μπλε ομάδα με τη νίκη να παίρνει με σκορ 10-9 η τελευταία.

Έπαθλο ήταν η επικοινωνία με γράμματα και φωτογραφίες από αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και δύο λαχταριστά κρουασάν έκαστος.

Περνώντας στο γράμμα που δέχτηκε η Ελευθερία Ελευθερία είδαμε ότι ο αποστολέας του ήταν ο πρώην σύντροφός της, Ανδρέας Γεωργίου.

Παρά το άγχος της η Ελευθερία Ελευθερίου χάρηκε πολύ με τα λόγια του κι έδειξε να συγκινείται για τη στήριξη που της έδειξε.

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί. Θυμάσαι τι είπαμε πριν φύγεις; Να κοιτάς τον ορίζοντα και να σκέφτεσαι ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε για αυτό που είσαι για να παίρνεις δύναμη. Τα παιδιά δεν σε ξέρουν αν ήξεραν πόσο πιέζεσαι όταν πεινάς θα καταλάβαιναν περισσότερα. Εγώ σε ξέρω καλά πόσο γκρινιαρούλα γίνεσαι όταν πεινάς, δεν μπορώ να φανταστώ με τόση πείνα πώς είναι τα νεύρα σου. Σε βλέπω καθημερινά και είμαι πολύ περήφανος με την εξέλιξή σου στα αγωνίσματα. You are a fighter. Βάλε την ψυχή σου όλη, έχεις πολλή, δυνάμωσε όπως ξέρεις και συγκεντρώσου στον στόχο. Αγαπώ σε πολλά!», της έγραψε.

Θυμίζουμε ότι οι  δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια περίπου πριν χωρίσουν το 2014. Βέβαια, εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Post Views:
28

Tags
  • Survivor
  • Ανδρέας Γεωργίου
  • Ελευθερία Ελευθερίου