Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης σκέφτεται να ζητήσει μετάθεση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Σημαντικές αλλαγές…

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης σκέφτεται πως ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να ζητήσει μετάθεση σε κάποιο άλλο χωριό της Κρήτης ή ακόμα και στην Αθήνα. Οι λόγοι που τον οδηγούν σε τη σκέψη είναι πολλοί, καθώς πλέον δεν βρίσκει κανέναν ιδιαίτερο δεσμό που να τον στον τόπο όπου γεννήθηκε. Την ίδια στιγμή, και ο ς είναι αντίστοιχα σκεφτικός για μια ανάλογη απόφαση.

Ο Γιώργος, που πρόσφατα βίωσε μια τρανταχτή αλλαγή στη ζωή του, πλέον περικυκλωμένος από φιγούρες που του προ συναισθήματα πόνου, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, παρά την πίεση αυτή, αποφασίζει να παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς. Αυτή η απόφαση λαμβάνεται μετά από αίτημα του Μύρου και της ς, οι οποίοι παρατηρούν το γραφείο τους να υφίται σημαντικές αλλαγές και κινδυνεύει να διαλυθεί.

Ένας ακόμα που τον κρατάει δεμένο με την Άνω Ποριά είναι η επιθυμία του να παραμείνει κοντά στους γονείς της γυναίκας που αγάπησε περισσότερο από άλλη.