Ο παίκτης της μπλε ομάδα έγινε γνωστός για τη φράση «Δεν μπορεί», που τρέλαινε «κόκκινους», αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από τον Άγιο και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

Ο ς για τον Δημήτρη Μακρόπου, που παρά την σύντομη παραμονή του κατάφερε να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να φωνάζει… δεν μπορεί. Τελικά, δεν.. μπόρεσε εκείνος να μείνει περισσότερο στην μπλε ομάδα, το «παρεάκι» τον «έφαγε» με συνοπτικές διαδικασίες.

Survivor spoiler: Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά να μην φαίνεται

Ο Δημήτρης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο. και δεν κατηγόρησε κανέναν ευθέως, ωστόσο τα «καρφιά του» για παίκτη των «μπλε», ο οποίος φαίνεται ότι λειτουργεί υπογείως.

Αν και οι τηλεθεατές βλέπουν τον Τζέιμς να έχει τον απόλυτο έλεγχο της που δημιούρσε ο ίδιος, ωστόσο ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας ανέφερε πως άλλος αυτός που θέλει να ελέγχει την ομάδα χωρίς όμως να φαίνεται.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά, που όπως βλέπουμε κι εμείς οι απλοί τηλεθεατές, εμμέσως πλην σαφώς τον έλεγχο τον ασκούσε τόσο στους «κόκκινους» όσο και στους «μπλε».