Η Γη της Ελιάς, σήμερα: Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Σημερινό Επεισόδιο 17

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή…

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος 13/10 Επεισόδιο 17

(Παρασκευή 13 Οκτωβρίου)
Οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν τη Μαργαρίτα στο νοσοκομείο. Η Άννα μένει άναυδη με τη γενναιοδωρία του Ισίδωρου, ο οποίος της κάνει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο.

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και γίνεται έξαλλος. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση.

Ο «ηλεκτρισμός» ανάμεσα τους, ξαφνικά, είναι μεγάλος. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί. Η Αρετή πιάνει επ’ αυτοφώρω τη Χρυσούλα τη στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη και εκρήγνυται.

Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να προχωρήσει η συμφωνία τους. Αμέσως μετά, πηγαίνει στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του δώσει το παιδί μετά τη γέννα.

Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την επόμενη μέρα στο γραφείο.