Η Γη της Ελιάς, σήμερα: Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Σημερινό Επεισόδιο 17

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή…

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος 13/10 Επεισόδιο 17

(Παρασκευή 13 Οκτωβρίου)
Οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν τη Μαργαρίτα στο νοσοκομείο. Η μένει άναυδη με τη του Ισίδωρου, ο οποίος της ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο.

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης για την απόπειρα δολοφονίας του και γίνεται έξαλλος. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση.

Ο «ηλεκτρισμός» ανάμεσα τους, ξαφνικά, είναι ς. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί. Η Αρετή πιάνει επ' αυτοφώρω τη Χρυσούλα τη στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη και εκρήγνυται.

Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να προχωρήσει η συμφωνία τους. Αμέσως μετά, πηγαίνει στον και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του δώσει το μετά τη γέννα.

Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την μέρα στο γραφείο.