Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ, θα διεξαχθεί παρουσία κοινού, «ελπίζουμε με πλήρη γήπεδα, αλλά και με μέτρα κατά της Covid».

Η δήλωση έγινε στην Ντόχα από   της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο, σύμφωνα με τον οποίο «είναι πιθανό, τότε, να ληφθούν προληπτικά μέτρα».

«μίζω ότι από τ έ το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα πρέπει να δούμε πώς εξελίσσεται η και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις σήμερα. Θα χρειαστεί ακόμα κάποιος χρόνος, αλλά από εδώ μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχουν ακόμα σχεδόν δύο χρόνια και ελπίζουμε ότι εν τω μεταξύ τα πράγματα θα είναι σχεδόν στο φυσιολογικό», είπε ο Ινφαντίνο.

«Και εάν ορισμένες από τις χώρες έχουν δυσκολίες με τα εμβόλια, σίγουρα θα προσπαθήμε να παίξουμε το ρόλο μας να τα βοηθήσουμε. Αλλά επαναλαμβάνω ότι έχουν απομείνει σχεδόν δύο χρόνια, και ελπίζω ότι όταν έρθει η ώρα, όλοι θα έχουν εμβολιαστεί», πρόσθεσε.

Ο Ινφαντίνο υπογράμμισε τότε ότι «το έχει ξαναρχίσει, αφού σταμάτησε σχεδόν σε όλο τον κόσμο. 100% ασφάλεια δεν υπάρχει, αλλά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φτάσουμε πολύ κοντά».