Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Σασμός» του ALPHA, έρχεται μια νέα δύσκολη κατάσταση για τον Μαθιό και την Βασιλική, καθώς ο Γιακωβάκης θα αποφασίσει να κάνει τεστ DNA και στην μητέρα του Νικηφόρου. Μόλις πάρει τα αποτελέσματα του τεστ στα χέρια του, αμέσως θα δώσει εντολή για την σύλληψη της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντώνης θα εκτελέσει τις εντολές του ανώτερου του και μάλιστα θα υποβληθεί σε αυστηρή εξέταση και ό ίδιος. «Η γνωριμία σου με τους κατοίκους της Άνω Ποριάς δεν σε βοηθά να κρίνεις με ακρίβεια. Το ένστικτό σου έχει σταματήσει να λειτουργεί σωστά και συνεχίζεις να κάνεις σφάλματα», θα του πει ο Γιακωβάκης κι εκείνος θα δεχτεί την επίπληξη του.

Λίγο αργότερα, η Βασιλική θα οδηγηθεί στο κρατητήριο και η Ντίνα, ο Μύρωνας και ο Γιώργος θα την προστατεύσουν. Ωστόσο, ο Χρήστος που θα την εξετάσει ξανά, θα είναι αυστηρός μαζί της για τα γεγονότα που συνέβησαν στο βουνό. Η σύλληψη της θα μαθευτεί σε όλο το χωριό και έτσι η Βασιλική και ο Μαθιός θα χωριστούν για αρκετό διάστημα, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού».