Μποί το Survivor να ολοκλήρωσε τον κύκλο του μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Acun Medya έχουν ξινήσει ήδη να προετοιμάζονται το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ΣΚΑΙ. Βλέπετε, η μεγάλη που σημείωσε στους πίνακες της AGB Nielsen δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους ιθύνοντες του σταθμού. Μάλιστα τα γυρίσματα του νέου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ξεκινήσουν στις 12 Αυγούστου, όπως γνωστοποίησε ο ς Λιανός σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ωστόσο, το «Survivor 5» δεν θα είναι το μόνο που θα παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2021 – 2022, αφού φαίνεται πως τον Ιανουάριο θα βγει στον «αέρα» το «Survivor All ».

Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος Dj που δέχτηκε πρόταση για το Survivor All Star

Εκεί θα παρακολουθήσουμε τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλος να αγωνίζονται στους στίβους μάχης στη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά και νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο παιχνίδι για να δώσουν ένα αέρα ανανέωσης.

Έτσι, ξεκίνη από τώρα να κάνουν κρούσεις σε πρόσωπα που θεωρούν πως θα δώσουν το αλατοπίπερο στο «All Star».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ShowBiz, ανάμεσα σε αυτούς είναι και γνωστός Κύπριος, ο οποίος δέχτηκε τηλεφώνημα από τα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα και του προτάθηκε να «εισβάλει» στο δημοφιλές παιχνίδι του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό DJ Andrew S ή κατά κόσμο Στυλιανού, ο οποίος βολιδοσκοπώντας την κατάσταση απάντησε αρνητικά στην εν λόγω πρόταση, αφού οι πολλαπλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επιτρέπουν.