Οι Πανθέοι: Ο Μαρμάρης εξακολουθεί πουλάει έρωτα στην Πέλλα, επιχειρώντας να κερδίσει την σιωπή σχετικά με την ανάμειξή του στον φόνο του Ιταλού διπλωμάτη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: Η Θάλεια θρηνεί α τον άντρα της..

Πλέον, η Μιρέλλα έχει αποκτήσει τον έλεγχο επί του Ισίδωρου, αφού ο νους του είναι συνεχώς απασχολημένος με το περιεχόμενο της δεύτερης ς του πατέρα του, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Ωσ, θέλοντας να επαληθεύσει τα λεγόμενα της, αναθέτει στον Χρυσίνα το καθήκον να ανακαλύψει το παρελθόν της.

Ταυτόχρονα, η Μαριάννα, ερωμένη του Φάνη, αποφασίζει να ανατρέψει τα πάντα και αποκαλύπτει στη Βέτα ότι έχει με τον άντρα της. Για τη Βέτα, αυτή η αποκάλυψη αποτελεί το τελευταίο χτύπημα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Δεν μπορεί να υπομείνει άλλον υποβιβασμό και επομένως αποφασίζει να αποχωρήσει από το σπίτι, εκφράζοντας την επιθυμία της για διαζύ. Ο Φάνης, απελπισμένος, προσπαθεί να την επαναφέρει και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να το πετύχει και η απόφασή του να υποστηρίξει τον Στάθη περνά σε δεύτερη μοίρα.

Εκείνος και η οικογένειά του βιώνουν μια τραγωδία, καθώς το πλοίο στο οποίο επέβαινε ο Δημήτρης ναυάγησε και αυτός χάθηκε στα πέλαγα. Η Θάλεια θρηνεί τον χαμό του, ενώ, σύμφωνα με το περιο 7 μέρες Tv, ο Στάθης αναζητά παρηγοριά στην Ματούλα, ενώ ταυτόχρονα ο Μαρμάρης πείθει την Πέλλα να συμμετάσχει στα σχέδιά του, χωρίς να της αποκαλύπτει την πραγματική τους φύση.